Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zkurvenej automat

Recommended Posts

Odesláno

Cau frajeri,mam 605 v 4 rychlostnim automatu,nevite nekdo jestli je mozny upravit otacky na razeni?treba abych mohl jet 60 trosku na usporu musim se vzsplhat az na 3000otacek,docela mi to dela vir v nadrzi :fnuk

Odesláno

ten prispevek stoji za prd asi proto ze sam nevim co tam napsat,ale s tim sport rezimem uz jsem neco slysel,nevis jak bz se dal prepnout?

Odesláno

Nemôže to byť zle nastaveným lankom od plynu k prevodovke?

Iba uvažujem že ak stlačím plyn kúsok tak preradí pri nižších otáčkach ako keď mám stlačený viacej.

Odesláno

no,to nevim,nejsem v tom jeste tak sbehlej,ale to razeni se mi nelibi jen kdyz to radi na 3,tzn.abych mohl jet 50 nebo 55 na pohodovy otacky musim nejdriv vysplhat na 3000 a pak to teprv kopne tu 3 rychlost

Odesláno

a co tak pozriet prirucku ?

sa mmi zda ze som cital ak je zapnuty sportovy rezim, tak by mala svietit nejaka kontrolka,

a pri sporte radi vo vyssich otackach koli krutiacemu momentu a zrychleniu.

skus tu na fore hladat takych 605 -karov, ktory maju 4 st automat a napis rovno im. zoznam najdes na zaciatku

podla typov.

:roker

Odesláno

to je fajn rada,zkusim to,dik,prirucka by byla jeste jednodussi,ale jak sam urcite vis,nejjednodussi je se proste a jednoduse zeptat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...