Guest gioves Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Cau frajeri,mam 605 v 4 rychlostnim automatu,nevite nekdo jestli je mozny upravit otacky na razeni?treba abych mohl jet 60 trosku na usporu musim se vzsplhat az na 3000otacek,docela mi to dela vir v nadrzi Citovat
Fusion Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Jestli to řadí až ve 3000 tak něco není správně, nebo je zaplej sport. Tvůj popis stojí za prd. Citovat
Guest gioves Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 ten prispevek stoji za prd asi proto ze sam nevim co tam napsat,ale s tim sport rezimem uz jsem neco slysel,nevis jak bz se dal prepnout? Citovat
pastorek Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Nemôže to byť zle nastaveným lankom od plynu k prevodovke? Iba uvažujem že ak stlačím plyn kúsok tak preradí pri nižších otáčkach ako keď mám stlačený viacej. Citovat
Guest gioves Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 no,to nevim,nejsem v tom jeste tak sbehlej,ale to razeni se mi nelibi jen kdyz to radi na 3,tzn.abych mohl jet 50 nebo 55 na pohodovy otacky musim nejdriv vysplhat na 3000 a pak to teprv kopne tu 3 rychlost Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 a co tak pozriet prirucku ? sa mmi zda ze som cital ak je zapnuty sportovy rezim, tak by mala svietit nejaka kontrolka, a pri sporte radi vo vyssich otackach koli krutiacemu momentu a zrychleniu. skus tu na fore hladat takych 605 -karov, ktory maju 4 st automat a napis rovno im. zoznam najdes na zaciatku podla typov. Citovat
Guest gioves Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 to je fajn rada,zkusim to,dik,prirucka by byla jeste jednodussi,ale jak sam urcite vis,nejjednodussi je se proste a jednoduse zeptat Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 ano, ale aspon vies o com mas pisat, ked uz si nevies dat dalej rady. Ak si riadny clen tak v sekcii download mas prirucky aj na 605. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.