wooody Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 oki, takže koupit novou náplň a zkusit vyměnit...... Citovat
omegascream Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 ozzy56: ani na mojom nie je šanca zaradiť 1 kým sa hýbem. Preto ho buď trochu potrápim na 2- ke alebo úplne zastavím. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 chlapi;) na to synchron je, aby umožnil zařadit jedničku když auto jede krokem--myslím že potahovat na dvojku (nechat to na spojce) je horší... Citovat
Qcko Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 No ja viem na to synchrony su, len som zaskoceny tym, ze ma aj jednotka synchron, pretoze ja ked som v pohybe, tam tu rychlost proste nevrazim:ticho Citovat
marko306 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 potvrdzujem Ozzyho slová, je to tak. Trápiť auto na dvojke a podspojkovávať je horšie(aspoň u mňa roviny a kopce v kolóne dvojka s 51kw nebere ). Ak tá jednotka ide za jazdy blbo tak medziplyn to vyrieši. Citovat
Qcko Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Ja ked radim za jedna, tak proste zastavim, to je cele Citovat
lubikpo Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Původně zaslal: ozzy56 lubikpo zkus dát prve trojku a pak jedničku (pedál spojky je furt sešlápnutý)--jestli půjde jednička dobře,je to synchron jedničky (když máš novou spojku) zdar ozzy56 trojku ide zaradit, aj ked niekedy to nie je uplne idealne, a tak tiez niekedy nemozem zaradit spiatocku, moze to byt na vine spodny silentblok?? Ked ze mne to vrzganie zacalo po vymene vrchneho silentbloku na prevodovke. dik Citovat
georgus Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Je to diferenciál, pomůže výměna převodovky Jednička mi zařadit při jízdě de, ale občas hodně ztuha, ale zapadne. Citovat
muškát HC Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Skus vymenit ten prevodovy olej,aj ked to mnohi neodporucaju.Mne to tiez vydavalo divne zvuky,po vymene oleja uz vyse 1 rok ticho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.