Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

prosim o pomoc s bakalarskou praci..

Recommended Posts

Odesláno

Inak aby som bol celkom uprimny, ja studujem LEN kvoli titulu, a je mi celkom zholafuk, ci sa nieco naucim ... Robi to tak dnes ovela viac ludi, ako dakedy ...

Pretoze uz mi utiekla velmi dobre platena praca, ktoru by som vedel robit lavou zadnou, pretoze som mal potrebnu prax, skusenosti, a dokonca som v tej firme aj pracoval, tj by slo len o povisenie, ale radsej sa zobral clovek, ktory vysoku skolu mal, a pracoval 1 rok v uplne inom odvetvi a v uplne inej praci ...

Takisto sa denne naskituje X pracovnych prilezitosti, ktore by zvladol clovek aj BEZ strednej skoly, bohuzel system je stavany tak, ze tam chcou vysokoskolaka, tak si robim skolu, aby som casto nezmyselne kriteria splnoval ...

Pochopim ked chcu od nejakeho vyrobneho inziniera VS, to ma nejaku logiku, ale vecsina tych poziadaviek je uplne mimo ...

Odesláno

to lubko: to je dobre, to se bude hodit..... dekuju

to Czedisonek: to je dobry, jsem rad ze se to vysvetlilo.

Ono nejvice me opravdu mrzi to,ze to studium by me zajimalo a chodil bych tam i rad,ale jsou dva predmety a dva ucitele a porad resim jen to,pak to mam cele znechucene a je to jen o pristupu k nam... tady jakoby jim opravdu slo nas jen vylejt,ale to je na dlouho... uz abych byl pryc.

Odesláno

Lubko: tak k tomu se dá říct asi jen to že ten personalista nebo šéf byl slušně řečeno \"hloupý\".

Oni: tak to vydrž ukonči to úspěšně a pak jim tiše řekni \"vy mi taky můžete políbit p...\"

Odesláno

prave byla vyhozena pani s titulem mgr. mela ho, ale to bylo taky vse, co se o ni a o jejich znalostech da rict...

Odesláno

jj, ja to rikam porad, ze dneska titul neni zdaleko vsechno, tatka taky rikal, nabiral nejaky lidi, ono to melo snad i doktorat a nedokazal posuvkou zmerit hridel, spise teda odecist hodnotu.. to pak takovy lidi sou k nicemu.

Odesláno

Oni: jen vydrž, jak napsal Lubko, dneska je to bohužel tak že ho potřebuješ aby tě tamti co ho už maj \"pustili do klubu\" a jestli chceš motivaci tak mi věř že já jsem asi 5 let po promoci u jednoho jednání školil profesora co jsem ho měl u státnic jak malýho kluka :D

Odesláno

na spouste skol je studium uplne o nicem a do rpaxe ti to nic neda...taky jsem mela naivni predstavy, ze mi studium VS neco prinese, ted uz to chci jen doklepat....

Odesláno

aka: presne tak :super ... aj ja som zacinal VS, tesil som sa na tu prax a rozobrate motory a chodenie po firmach a za 5 rokov sme boli zo skoly vonku 1x :D:D ... teraz dufam doklepnem statnice a zacnem konecne \"prakticky\" zit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...