Stepkao Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Ahoj, mám problém u 407 sw, když jedu něco mi klepe na zadní nápravě, tak jsem zkusil houpat autem a je slyšet na levé straně klepání, stabilizační tyčka se ani nehne a když sáhnu na tlumič tak mi příjde že to jde z něho... Je tam ještě neco co může klepat? Je mi divné že to dělá, ať je auto zatížené, nebo ne... Citovat
Stepkao Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 Tam spíše řeší kufr a ten jsem měl i otevřenej a plastovej kryt je taky ok, ale díky. Jak poznám špatný tlimuč, pokud nevyteče? Citovat
Radek 306 Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 když auto zhoupneš,musí jít dolu hned nahoru a klid,nesmí se mírně stále pohupovat,jedna z možností jak se to někdy dá poznat Citovat
Stepkao Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 U těžkýho auta, to je malinko horší, ani u 406 jsem to nepoznal, ikdyž byl nakonec špatnej, ale díky! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.