Martyx0 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Ahoj , prosím o radu, stala se mi taková nemilá věc, ze 190tis na tachometru se mi to přepsalo na 790tis.Neví nikdo co stím? Citovat
Qcko Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Daj to do guinessovky ...inak neviem:xvul Citovat
Martyx0 Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 ne, před půl rokem jsem akorát měnil tachometr, kupoval jsem ho kvůly chrom.rámečkám, ale vše fungovalo jak má.a ted tohle. Citovat
Chepp Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 mno.. mne to udelalo neco podobnyho.. predpokladam ze to bylo stocen.. .atohle je vyslede error. Citovat
Martyx0 Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 No když jsem sním byl naposledy na diagnostice, tak mi bylo řečeno že to má najeto tolik kolik je na tachometru, i stav auta tomu odpovídal, i když člověk dneska neví. tohle si nedokážu vysvětlit. Citovat
Martyx0 Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 Myslíte že chyba je v budíkách? Citovat
HonzaZ Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Jaký byl stav km na původním tacho a jaký na nově instalovaném? Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 nejaka chyba v komunikaci mezi jednotkou BSI a budikama, otazka je, na ktere strane je chyba Mozna nekdo stacel stav na tech budikach, co jsi daval z jineho auta a ty se ted zblaznily, ty stary jeste mas ? zkus je pripojit, co budou ukazovat, kdyztak jen prehod kryci plexi s chromrameckama (pokud maji stejnej pocet budiku, elektroniku budiku si muzes nechat vlastni) Citovat
Y2K Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 toto sa obcas stane aj mne... ale vytiahnem klucik a zasuniem a uz je vsetko OK. Stane sa to tak raz za pol roka Ale co to sposobuje fakt netusim [upravil dne 4.5.2010 Y2K] Citovat
Martyx0 Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Děkuji, hned to všechno vyzkoušim. Citovat
Martyx0 Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Tak jsem zkusil všechny rady a nic:fnuk ještě nějaká rada?jsem ztoho docela zoufalej.díky Citovat
Benžík Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Obrátit se na někoho, kdo stáčí tachometry. Citovat
trebor Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 tak přesně tohle se mi stalo taky koupil jsem auto mám najeto cca 260tis a asi po týdnu jsem otočil klíčkem a naskočilo 750tis čuměl jsem jak puk nevěřil jsem jestli mi už nehrabe pak jsem nastartoval zmizelo to a je tam normální stav od té doby to už neudělalo..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.