Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jen pro inspiraci... Podělte si objem vyplacených pěněz a počet pojištěných aut a vyjde vám že pojišťovně by i s režíí stačilo cca 1000,-/ auto. Zbytek částky dělají provize a vejvar . Jinak já mám pojistku přes zprostředkovatele ( Allrisk ) a je to u Allianz. Zajimave je že pokud bych to mel pojištený přímo na pobočce Allianz tak to mam o 150,- dražší :-D

Odesláno

to se tedy omlouvám :-) Holt každý chvilku tahá pilku... Přišel mi ale o nich dopis že Triglav zdražuje, a ty samé podmínky a cenu mi dali od Allianz.

Odesláno
máte to drahý chlapci... nezávaznou nabídku udělám každému na požádání od České pojišťovny se speciálními slevami jak na povinném tak i na havarijním pojištění. Potřebuji znát výši vašich měsíců za bezeškodný průběh, kubatůru a co je to za auto, váš věk a PSČ..U havarijka aktuální cenu vozidla... A nejlépe kolik a kde platíte teď.:papa (Teď jsem dělal povinný na Škoda Fabia nová 1,2 obsah, s bonusem 94 měsíců a vyšlo to na 1500,-Kč ročně, to už je skoro směšná částka - bez spoluučasti, 50mil Kč,asistence zdarma a zdarma urazové pojištění řidiče) :papa

[upravil dne 9/1/11 23:52 kajvet]

to máš nějaký drahý, na ten samej obsah,rok sice 09, bonus 60měsíců a pojistka necelých 1300 samozřejmě bez spoluúčasti

[upravil dne 10/1/11 07:41 georgegg]

Odesláno
:roll rok 2009, je trošku někde jinde než 2011, sazby povinnýho ručení mění každá pojištovna každý rok a dále k tomu má vliv věk klienta...:roll;) je zbytečný se tady pouštět do debat, protože nikdy se to nedá přesně porovnat....:papa
Odesláno
:roll rok 2009, je trošku někde jinde než 2011, sazby povinnýho ručení mění každá pojištovna každý rok a dále k tomu má vliv věk klienta...:roll;) je zbytečný se tady pouštět do debat, protože nikdy se to nedá přesně porovnat....:papa

myslel jsem rok výroby auta 09, pojistka uzavřená minulý týden

Odesláno

říkám, že je rozdíl ve věku.... něco jiného u stejného auta platí 18 letý mladík a něco jiného 30ti letý či důchodce...dále to má vliv na PSČ....Trvalé bydliště v Praze je dražší než klienta z vesnice atd....:papa

Odesláno
kajvet : Už před nějakou dobou jsi mi sliboval tu nabídku a asi jsi na mně zapomněl nebo .... ?? :mrk:papa

Nedodal jsi mi počet měsíců za bezeškodný průběh - bonusy na povinným i havarijním :papa Zavolej si na info linku tam ti je řeknu hned:papa

Odesláno

bude li mít někdo zájem mohu poskytnout nabídku na POV i Havarijní pojištění od Kooperativy ......... SZ- auto, obsah, výkon ,r.v., věk majitele , bonus ......:papa

Odesláno
kajvet : Už před nějakou dobou jsi mi sliboval tu nabídku a asi jsi na mně zapomněl nebo .... ?? :mrk:papa

Nedodal jsi mi počet měsíců za bezeškodný průběh - bonusy na povinným i havarijním :papa Zavolej si na info linku tam ti je řeknu hned:papa

Říkal jsem ti asi 60 měsíců(u slávie nechtějí ani potvrzení)... na slaviji mi dali automaticky slevu asi 40% jinej bonus jsem nepřeváděl.... Na info lince mi řekli nějakej nesmysl že jen zákonné vychází stejně jako moje pojistka i s havarijním pojištěním a pojištěným oknem .... :D :D :D

Odesláno

mě přišlo teď povinný od Allianz a platím pořád stejně 1739 Kč/rok,takže spokojenost:D,je fakt ,že teď šly sazby nahoru kvůli tomu ,že je v nich živelní pojištění,a já mám starou pojistku!ale nezdražili a to mě těší..:)

• O 4 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

bo sem koupil new auto tak scháním pojištění. A mám nabítku za 3300,- /rok na obsah 2,2 dak dám potom vědět

[upravil dne 10/3/11 19:42 llug]

Odesláno

Já jsem teď měnil pojištění. Využil jsem nabídku Kajveta a uzavřel to na základě jeho nabídky. Motivace nebyla ani tak mít za každou cenu to nejlevnější na trhu, ale spíš to, že ČP začala nabízet tu službu, že když vás někdo naboří, bez ohledu na to, kde je pojištěn to řešíte \"u své\" a ona si to s pojišťovnou viníka vyřídí sama. Nabízí už to víc pojišťoven, ta kde jsem byl předtím ale ne. Nadto s ČP se dle mých zkušeností řeší případná pojistná událost celkem dobře, člověk ví, co má čekat. Takže za mě asi tak...

Odesláno

U čpp sem dostal cenu 3700,-na rok obsah 2,2 a tadytěch 3300,- je o dealera co mě prodal to auto.Tak zkus zatlačit na svoji pojištovnu a určitě pudou níž:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...