Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
to je dobrá cena já mám taky obsah 2,2 a platim u český pojišťovny 6500 na rok

Dá se to udělat i za 3tis u české pojišťovny .... :papa:P

[upravil dne 14/3/11 13:28 kajvet]

• O 4 měsíce později...
Odesláno
to je dobrá cena já mám taky obsah 2,2 a platim u český pojišťovny 6500 na rok

Dá se to udělat i za 3tis u české pojišťovny .... :papa:P

[upravil dne 14/3/11 13:28 kajvet]

Momentálně u ČSOB jsem se dostal na 1928kč a to mě ještě tahala zpět čp,že prý mi sundaj z 3668 asi 300kč.:bacha

Odesláno
Můžu jedině doporučit kajveta. Rychlé suprové jednání a i skvělý pokec :) Ještě jednou díky Kajvet

Hlavne kdyz ti rusi pojistku, a vysere se na to, bratranek kvuli nemu platil cca 5000,-

Odesláno
Můžu jedině doporučit kajveta. Rychlé suprové jednání a i skvělý pokec :) Ještě jednou díky Kajvet

Hlavne kdyz ti rusi pojistku, a vysere se na to, bratranek kvuli nemu platil cca 5000,-

pp205: solidní hloupost co tu povídáš...:D: Tvého bratránka ani neznám..:papa Pominu to, že s tebou jsem něco řešil možná před více jak dvěma lety...Já tvou práci taky nekomentuju... viz mé tažné, tebou udělané... krytka elektriky upadla hned po týdnu o dalším nemluvě...:grr

[upravil dne 24/7/11 od kajvet]

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Já jsem teď měnil pojištění. Využil jsem nabídku Kajveta a uzavřel to na základě jeho nabídky. Motivace nebyla ani tak mít za každou cenu to nejlevnější na trhu, ale spíš to, že ČP začala nabízet tu službu, že když vás někdo naboří, bez ohledu na to, kde je pojištěn to řešíte \"u své\" a ona si to s pojišťovnou viníka vyřídí sama. Nabízí už to víc pojišťoven, ta kde jsem byl předtím ale ne. Nadto s ČP se dle mých zkušeností řeší případná pojistná událost celkem dobře, člověk ví, co má čekat. Takže za mě asi tak...

Souhlasím, nejčasteji zaregistrované škody jsou právě ze zastoupení.

Jinak Charlie, vyvedu tě z omylu, 35miliónů je málo Stačí ti maličkost, srazit někoho na kole, na přechodu nebo jen banální nehoda. Pokud poškozený upadne do kómatu, tak ti řeknu že za jeden den si ZP účtuje cca 100000 - 300000 tisíc korun. A pokud ho tam drží třeba rok dva, tak si to spočti. A to nemluvím o tom že pokud by si třeba zmrzačil nějakého vysoce postaveného člověka, tak se mu z tvého povinného bude dorovnávat plat do výše kterou měl před nehodou a pak i důchod. A když ho srazíš třeba ve 30 a on měl třeba 50000, a invalidní důchod pak dostane 15000 tak těch 35000 měsíčně mu půjde přes 35 let. A to skáče hodně rychle ;)

Odesláno

Tak tak. A rozdíl mezi limitem 50mil kč a 100mil Kč je u nás u České pojišťovny cca 150 Kč za rok. Klientům doporučuji 100mil. Kdo kouká na peníze a chce nejlevnější pak těch 50mil Kč.

[upravil dne 17/1/12 16:03 od kajvet]

Odesláno
Já jsem teď měnil pojištění. Využil jsem nabídku Kajveta a uzavřel to na základě jeho nabídky. Motivace nebyla ani tak mít za každou cenu to nejlevnější na trhu, ale spíš to, že ČP začala nabízet tu službu, že když vás někdo naboří, bez ohledu na to, kde je pojištěn to řešíte \"u své\" a ona si to s pojišťovnou viníka vyřídí sama. Nabízí už to víc pojišťoven, ta kde jsem byl předtím ale ne. Nadto s ČP se dle mých zkušeností řeší případná pojistná událost celkem dobře, člověk ví, co má čekat. Takže za mě asi tak...

Souhlasím, nejčasteji zaregistrované škody jsou právě ze zastoupení.

Jinak Charlie, vyvedu tě z omylu, 35miliónů je málo Stačí ti maličkost, srazit někoho na kole, na přechodu nebo jen banální nehoda. Pokud poškozený upadne do kómatu, tak ti řeknu že za jeden den si ZP účtuje cca 100000 - 300000 tisíc korun. A pokud ho tam drží třeba rok dva, tak si to spočti. A to nemluvím o tom že pokud by si třeba zmrzačil nějakého vysoce postaveného člověka, tak se mu z tvého povinného bude dorovnávat plat do výše kterou měl před nehodou a pak i důchod. A když ho srazíš třeba ve 30 a on měl třeba 50000, a invalidní důchod pak dostane 15000 tak těch 35000 měsíčně mu půjde přes 35 let. A to skáče hodně rychle ;)

brekeke,brekeke jezdím opatrně max 50km/h a nemaluj čerta na zeď a nestraš,dřív byly limity 15/15mil a taky to šlo....:roker:roker

• O 1 měsíc později...
Odesláno

s výše uvedenym jen souhlasim... jak psal kolega kajvet, tak i já osobně s limitama na POV dávám základ 100/100mil a rozdíl není... pokud je někdo kolenovrh tak mu dám 50/50 ale to je minimum, tohle dávám i důchodcům ;-)

• O 2 týdny později...
  • O 9 měsíců později...
Odesláno
Tak mě přišel dopis od ČSOB pojišťovny při příležitosti výročního uzavření pojistné smlouvy na moji 406. I když jezdím bez ND, tak mi navýšili pojistku na částku 1696,-Kč čtvrtletně. Je v tom i připojištění skla. Mám k současnému dni bonus 77 měsíců. Jak to tu tak čtu, tak velmi silně uvažuji, že zruším pojistku u ČSOB a přejdu k jiné pojišťvně. Jsou to opravdu zloději. Když jsem tam volal, tak mi řekli, že by mi to mohli snížit na 1392,-Kč čtvrtletně. Dělá tu někdné pojištění ??

Napiš si Kajvetovi, Mám přes něj pojištěné auto.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jelikož mi moje pojištovna zdražila pojistku musel jsem se poohlídnout po něčem jiném...zkoušel jsem cenu přes různé poj.poradce(žádný mi neudělal výhodnější nabídku i přes velké slevy ,které deklarovali) a pak jsem zašel do největších pojištoven co nabídnou a nejlépe to vycházelo u Generali následována ČSOB atd mám obsah 1749cm 85kW mám bonus 140měsíců.

POV KOMPLET

škoda 70mil./70mil

Pojištění živel na 100 000Kč spolúčast 1000Kč

Pojištění střetu se zvěří 100 000 spoluúčast 1000Kč

asistence do hodnoty 3000 ČR,4000Kč CIZINA

2092Kč/rok+500kč na PH u Benziny

2 auto

POV KOMPLET

škoda 70mil./70mil.

Střet se zvěří na 100000Kč spoluúčast 1000Kč

asistence do hodnoty 3000ČR,4000CIZINA

+Havarijka KASKO se spoluúčastí 5%(min 5000Kč)

hodnota 80 000Kč

asistence 2000ČR,6000 CIZINA limity se sčítají s POV

3231 Kč/rok + 500Kč na PH u benziny

tato cenu u Generali je pro řidiče (ale jde sčítat bonusy v rodině a na maximální se dostat)těm kteří bourali bych doporučil ČSOB ,kde je max bonus již od 96 měsíců...

podotýkám ,že paní na pobočce v Náchodě není moje známá a viděl jsem jí poprvé v životě,ale udělěla mi takovou cenu,takže zkuste Generali a uvidíte....

[upravil dne 19/1/13 11:25 od Charlie 1]

• O 10 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...