martin406hdi Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 vymenil som komplet vsetky sedany v aute za kozene ktore maju okrem ineho aj vyhrev... ako to zapojit, nakolko som predtym nemal vyhrievane sedany v aute a nemam tam ani pripravu.. Len dodam, ze pod sedanou su konektory hnedej farby na vyhrev a mam uz aj ovladanie na stredovom panely pri rucnej brzde.. Treba tam nejake rele dorobit alebo len natahat kable a pospajat? dakujem:myslim Citovat
oni Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 ted budu resit to same na 306, u 306 je snad jen pus minus a tim to hasne. jen nevim jestli to je pres relatko... Citovat
pastorek Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Relé tam nieje ale napájanie je od svorky ktorá je pod napätím iba pri zapnutom zapaľovaní. Citovat
martin406hdi Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 takze od svorky doviest napatie na spinace v stredovom panely a odtial rovno do sedaku??? sak snad sa mi to nechyti:D Citovat
pastorek Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Samozrejme cez poistku ale inak áno. Citovat
Qcko Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Ja som to napojil napokon na zapalovac, splna podmienku ze ma napatie iba pri zapnutom kluciku a na nic ine sa aj tak nepouziva:roll Citovat
brutall Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Zapalovač je pod napětím pořád a u každýho auta. Renault má rellé, které po deseti minutách vypne všechny spotřebiče, včetně zapalovače. Peg. toto, pokud vím, nemá [upravil dne 4/5/10 brutall] Citovat
Slayer Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 U 406ky si můžeš zvolit polohu pojistky zapalovače... má dvě... Přesunem nahoru nebo dolů si zvolíš buď stále napětí, nebo jen pod klíčkem ... Citovat
Qcko Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Presne tak Ja som zohnal origo tlacidla, podla schemy som zistil co je co a premeral som si ich, takto je to na nich zapojene --> [upravil dne 4/5/10 Qcko] Citovat
Qcko Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 A takto som si ich prerobil, par autokonektorov, 1mm2 lanko a zmrstovacka, vysledok v aute pekny a kuri to ako dive Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.