AnotherOne Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Fungel nové? Začalo to po výmene páčok? Citovat
Luboš406k Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Fungl. Dělalo to i předtím. Páčku jsem měnil, protože mi blikala kontrolka světel a občas při svícení zhasínaly světla. Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Máš klímu? Skús jazdiť s vypnutou či to bude robiť. Citovat
Luboš406k Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Už jsem to psal, že nemám nic zapnutýho. Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Tak už jedine vysledovať, ktoré relé to robí. Povyťahuj ich po jednom. Citovat
Luboš406k Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Zkusím zjistit který to dělá. Když ono je to tak nepravidelný, že když zastavím, tak to zrovna nedělá. Citovat
Luboš406k Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Tak jsem nezjistil který je to relátko, ale zjistil jsem co to relátko způsobí. Jakmile začne cvakat, tak to sepne vrtuli na chladiči. Citovat
Luboš406k Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Dále jsem zjistil, že relé pod palubkou na spínání vrtule není a že to spíná relé v motorovém prostoru na pokyn čidla. Ale proč mi to sepne vrtuli, když ráno nastartuju, auto je studený a klimatizace není zapnutá. Následně tím jak běží ta vrtule když nemá, tak mi jakoby relé cvaká pod volantem. Možná v BSI. Citovat
vendelinek Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Chlapci,může mi někdo z vás říct(napsat) jakej je rozdíl mezi přepínačem s a bez airbagu ? Mám v autě přesně tendle ten ale stim rozdílem,že mám airbag jestli už to tady někde je ,tak se teda omlouvám a přiznávám ,že sem to nehledal:mad: Citovat
vendelinek Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 No,asi takle,zkusim to objednat a uvidí se,podle mě by tam měla jít,je stejná jako tam mám:) Citovat
vendelinek Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Tak už je cvakání odstraněný, stará páčka je vyměněna za fungl novou http://img34.imageshack.us/img34/3989/29072010014.jpg Citovat
ferrari Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Páni, please, ako sa tá páčka vyberá? A potom rozrába? Qčko tu mal aj nejakú fotku, ale nejak sa vytratila... Nechcem niečo pohnojiť....inak, ja som dospel do takého štádia, že mi už vôbec nejde páčka ani hore, ani dole, proste je zaseknutá... Citovat
vendelinek Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 si to pročti od začátku ,Qcko to tam popisuje:) já sem to dal radši do servisu:) [upravil dne 3.5.2011 18:51 vendi.stejskal] Citovat
Qcko Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Hmm, povodny obrazok co som robil uz nemam, nasiel som z tej packy par fotiek, tak som to hodil na jeden obrazok, v cervenom kruzku bol moj kamen urazu --> to je prave kontakt smeroviek a ten vo svojej drahe uz neplnil uplne svoju funkciu. Co sa tyka demontaze, tak nie je co pokazit, proste das dole plasty pod volantom (3x torw skrutka), samotnu packu drzia na mieste 2 torx skrutky, staci ich vyskrutkovat a packu vysunut smerom do boku (ako suflik), ak vadi konektor, tak ho normalne vycvaknut. Packa sa sklada z 3 dielov, pre teba je dolezita ta horna cast (na fotke 2. a 3. obrazok, musis to rozobrat do takeho stavu ako je na obrazkoch, staci proste jedne zasunut pod zobaciky uzky skrutkovac a postupne to vylupnut (ja som pouzil 2 a pacil som obe strany naraz). Na obrazku dole vpravo je zobrazeny jeden z kontaktov, bacha na strunky, paradne sa to vie rozletiet, hlavne ten vrch --> cierny plast s 2 strunkami - funkcia vypnutia smerovky pri toceni volantom) ... ten ocelovy kontakt musi mat na konci peknu oblinu, ak je uz moc vybruseny \"do ostra\" tak potom to robi blbosti + treba RIADNE vycistit drahu po ktorej jazdi --> su tam malinke piliny ktore sposobuju skrat a tym aj to divne cvakanie... Citovat
ferrari Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Vendi, čítal som, ale vieš, radšej raz vidieť, ako 5x počuť Qčko, ďakujem, ak sa mi to náhodou aj nepodarí zložiť, tak som o veľa neprišiel, bo teraz je to úplne nefunkčné... Citovat
Qcko Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Aaaaale, to zlozis o to sa neboj, len nic nestrat z tych drobnosti:papa Citovat
ferrari Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Njn, zajtra na to skočím...čiže to chce pekne zobrať dovnútra dosucha, kde ke´d aj niečo vystrelí a spadne, ešte to nájdem Citovat
ferrari Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Tak, páčku som vybral (no musel som kúpiť súpravu torx kľúčov (16,50 €)...spodok krytu volantu veľmi nešiel von, zostanú na ňom stopy... Sa mi vidí, že mám trochu inú páčku, ako píše Qčko...no ale, nepodarilo sa mi ju spojazdniť, som ju rozobral, vyčistil, namazal, ale stále zasekáva...myslím, že je príliš zošľahaná tá gulička (teda, ak to má byť gulička)...a ako som ju 3, či 4x rozrobil a zložil, už mi nejde ani prepínanie diaľkových-stretávacích svetiel, takže som z toho celý happy a vyzerá to tak, že budem musieť kúpiť new páčku...však kuknite fotky... PS - ale prečo už nejde ani to prepínanie svetiel? Citovat
ferrari Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 PS - taká otázka - nepasuje sem páčka aj z iných modelov? Na čo treba dať pozot pri kúpe? Myslím výbavu, stav vo vnútri aj tak neuvidím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.