Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dále jsem zjistil, že relé pod palubkou na spínání vrtule není a že to spíná relé v motorovém prostoru na pokyn čidla. Ale proč mi to sepne vrtuli, když ráno nastartuju, auto je studený a klimatizace není zapnutá. Následně tím jak běží ta vrtule když nemá, tak mi jakoby relé cvaká pod volantem. Možná v BSI. :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chlapci,může mi někdo z vás říct(napsat) jakej je rozdíl mezi přepínačem s a bez airbagu ? Mám v autě přesně tendle ten ale stim rozdílem,že mám airbag

pepnasmrovek.png

jestli už to tady někde je ,tak se teda omlouvám a přiznávám ,že sem to nehledal:mad:

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Páni, please, ako sa tá páčka vyberá? A potom rozrába? Qčko tu mal aj nejakú fotku, ale nejak sa vytratila...

Nechcem niečo pohnojiť....inak, ja som dospel do takého štádia, že mi už vôbec nejde páčka ani hore, ani dole, proste je zaseknutá...

Odesláno

Hmm, povodny obrazok co som robil uz nemam, nasiel som z tej packy par fotiek, tak som to hodil na jeden obrazok, v cervenom kruzku bol moj kamen urazu --> to je prave kontakt smeroviek a ten vo svojej drahe uz neplnil uplne svoju funkciu.

Co sa tyka demontaze, tak nie je co pokazit, proste das dole plasty pod volantom (3x torw skrutka), samotnu packu drzia na mieste 2 torx skrutky, staci ich vyskrutkovat a packu vysunut smerom do boku (ako suflik), ak vadi konektor, tak ho normalne vycvaknut.

Packa sa sklada z 3 dielov, pre teba je dolezita ta horna cast (na fotke 2. a 3. obrazok, musis to rozobrat do takeho stavu ako je na obrazkoch, staci proste jedne zasunut pod zobaciky uzky skrutkovac a postupne to vylupnut (ja som pouzil 2 a pacil som obe strany naraz).

Na obrazku dole vpravo je zobrazeny jeden z kontaktov, bacha na strunky, paradne sa to vie rozletiet, hlavne ten vrch --> cierny plast s 2 strunkami - funkcia vypnutia smerovky pri toceni volantom) ... ten ocelovy kontakt musi mat na konci peknu oblinu, ak je uz moc vybruseny \"do ostra\" tak potom to robi blbosti + treba RIADNE vycistit drahu po ktorej jazdi --> su tam malinke piliny ktore sposobuju skrat a tym aj to divne cvakanie...

post-26023-14109617021698_thumb.jpg

Odesláno

Vendi, čítal som, ale vieš, radšej raz vidieť, ako 5x počuť ;)

Qčko, ďakujem, ak sa mi to náhodou aj nepodarí zložiť, tak som o veľa neprišiel, bo teraz je to úplne nefunkčné...

Odesláno

Tak, páčku som vybral (no musel som kúpiť súpravu torx kľúčov (16,50 €)...spodok krytu volantu veľmi nešiel von, zostanú na ňom stopy...

Sa mi vidí, že mám trochu inú páčku, ako píše Qčko...no ale, nepodarilo sa mi ju spojazdniť, som ju rozobral, vyčistil, namazal, ale stále zasekáva...myslím, že je príliš zošľahaná tá gulička (teda, ak to má byť gulička)...a ako som ju 3, či 4x rozrobil a zložil, už mi nejde ani prepínanie diaľkových-stretávacích svetiel, takže som z toho celý happy a vyzerá to tak, že budem musieť kúpiť new páčku...však kuknite fotky...

PS - ale prečo už nejde ani to prepínanie svetiel?

15601930.th.jpg 78889271.th.jpg 13551093.th.jpg 81161519.th.jpg 93715783.th.jpg 24850980.th.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...