rybaadal Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Chlapi chci se zeptat. koupil jsem 407, ale bohužel bez navigačního CD. Je možné spustit navigaci bez něho, když budu mít mapy na CD...nebo mě někdo prosím poradte, co bych měl udělat. Citovat
Přema Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Musíš mít ty správné mapy pro daný typ rádia......RT3 třeba.....a CD musí být v radiu......navigace bez cd nepojede Citovat
rybaadal Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 Díky za info..a náhodou kontakt na někoho kdo mapy má nemáte? Citovat
Přema Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Bud někde stáhnout nebo od někoho sehnat......mapy komplet na Evropu mám ale je to cca 13cd..... Citovat
rybaadal Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 Měl bych zájem. tedy pokud by jsi byl ochotný. kolik by jsi za ně chtěl? Citovat
VIP3R Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Jestli chceš, tak je mám v HK - cca 5 GB, dovez si flashku a nahraju ti je... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.