Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Peugot 309 1.6 XS 10/1992 163 000km v tp 65kw (aktualně něco okolo 70-75kw)Má sníženou hlavu, sportovní filtr, rezonátor, ladíci výfuk , Litá kola 15\" 195/50, servo, okénka v elektrice. Barva: Miami blue.

Příprava na jaro,léto 2011: kompletní oprava karoserie, nový celolak asi také miami blue. Celý podvozek: renovace nebo sehání sportovních dílů atd :D asi i muzika interiér + kompletní calounění.

dscn0111k.jpg

dscn0108.jpg

dscn0114j.jpg

[upravil dne 26/5/10 redpepper]

[upravil dne 26/5/10 redpepper]

Odesláno

pěkná pěkná! To je verze Miami? Akorá t ta spotřeba! :D To musim jet s GTI16 na plno pořád abych jel za 15l :P Jinak sportovní jízdou v pohodě za 8l :mrk Dej sem ještě foto interiéru,motoru atd. ;)

Odesláno
Původně zaslal: redpepper

docela i akceleraci na tu váhu.

Vítej v Clubu,parádní povoz:super Ale s tou vaho - vždyť to nemá ani tunu:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Peugeot_22

tohle auto sem nedávno videl na prodej....takže si určitě jeho noví majitel tak hodně ujetých km bez nehod:super

To jsem prodaval ja :D ale rozmyslel jsem se, že do toho asi nacpu nejaky ty penizky.:super

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: redpepper

docela i akceleraci na tu váhu.

Vítej v Clubu,parádní povoz:super Ale s tou vaho - vždyť to nemá ani tunu:D:D:D:D

Práve to jsem myslel :D 800 kg :D ještě vyndám zadni sedačky, snizim podvozek a bude to supr

Odesláno

Nevíte zdali jdou světla z peugeotu 205 taky na 309tku? zdá se mi že jsou úplne stejny. Našel jsem krasny angel eyes za 4500 ale bohuzel jen na 250 na 309 se nedaj sehnat. Prosím o radu kdo ví?

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Bez úprav ne,testoval jsem to:D Jsou menší,musel by jsi upravit masku a kapotu a vymyslet uchycení

aha no :) uvidim jak dopadne generalka motoru az se rozhodnu to nechat udelat :D jestli to bude mit cenu do toho cpat penizky nebo ne....

Odesláno

Jasný:super Ty světla jsou hodně podobný ale jsou menší na každé straně asi o 1-1,5 cm...Světla ještě jdou,ale 205 má krátké blinkry a to už o hodně

Odesláno

To nevím,ale asi určitě.Hodně lidí v zahraničí dávalo zadní světla z BMW E39,jsou podobná,ale malinko kratší.405 má spíš kostky....

Odesláno

Potřeboval bych se zeptat někoho kdo se trochu vyzná :D mam takovej problem s olejem.... někde mi kape :D což bude asi z vany ale maličko asi 6-8 kapek za 12 hodin možna za dyl, což neni zas takovej problem ale vetsi problem mam s chladicem .... vymenil jsem destilku a nez sem ji tam nalil tak jsem to asi 2x proplachnul a nalil cistou..... a ted kdyz se na ni podivam a sahnu si tak je to takova hneda sra**a a je to i trosku mazlavy,,, je možný jak mi snizovali hlavu, ze ji treba spatne dotahli nebo dali spatne tesneni a prez hlavu se mi dostava olej do chladice? naopak asi ne ale jen smerem ven z motoru..... a jeste jeden problem auto kdyz je studeny tak mi sviti kontrolka oleje, pak mi sviti u teploty taky dioda jakoby byla aximalni teplota nevim co to je ale po zahrati mi zhasne kontrolka stop a pak i kontrolka oleje tak na 70-80c.... nevite nekdo prosim?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Prosím o radu :D jak už vite jsem majitel peugota 309 1.6 XS a chtěl bych si pořídit verzi GTI v lepším stavu než to mé. A našel jsem krasavce za 20 000 kč. Tak prosím poraďte zdali to neni moc :D

3369632prodampeugeot309.jpg

Peugeot 309 1.6 GTI. Spotřeba pouhých 6/100km. Stk: 5/12. V zimně nejeté a garážované!!!!!! Jezdí krásně a taky krásně jede. Bez KOROZE. Mírné oděrky laku, jinak před pul rokem nově nalakováno! Najeto poctivých 136 000km! Výměna oleje a filtrů při 132 000km. Nové svíčky! Posuvný středový díl výfuku! Okýnka v elektrice, posilovač řízení, centrální zamykaní, kotouče i v zadu, křidlo, krásné 15ky s dobrýma pneu matikami, renovace laku, mlhovky, střešní okno, zadní stěrač! Vše ve 100% stavu! Nikdy nezklamal! 2 majitel! Plní euro 2!!! Cena pouhých 20 000,-

Odesláno

Nuda :D kamarád si sehnal 2jku golfa v docela zachovalym stavu ale v nesmyslném tuningu a odhodlal se k renovaci a chce vše dát do původního stavu a mít skoro vše originál VW. Takže máme o zábavu postaráno xD

dscn0294m.jpg

dscn0292z.jpg

dscn0290x.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...