Koča Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Mám takový problém! Při jízdě tak okolo 2tis. otáček se začne od motoru ozývat takové praskání (klepání) Nejvíc to dělá na 1,2,3 stupen! Dělá to jenom když je motor v zátěži! Při plném rejdu to nepraská. Na neutrál při vytočení motoru nic slyšet není! Nesetkal se stím někdo? Dík Citovat
Koča Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 Jo a zapoměl jsem je to 1,6 Hdi 80kw Citovat
AnotherOne Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Keď je to závislé od vytočenia kolies mohli by to byť homokinetické kĺby. Citovat
sekaj Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 AnotherOne právě že píše že to při vytočení kol nedělá .Viděl bych to na volné vstřiky,ale to by zas dělalo pořád takže to může být milion věcí.Možná by pomohlo ňáké to videjko. [upravil dne 30.4.2010 sekaj] Citovat
Koča Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 Měl jsem to dnes na heveru a homo klouby to nebudou. Při parkování a plném vytočení kol to nedělá! Mrknu na ty vstřiky. Je pravda že ten první vstřik mám zateklý takovým něčím hustým černým! Zítra kdyžtak nahraju video! Dík Citovat
racer201 Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 ja mam podobny problem ked mam neutral tak nepocut nic a ked zaradim rychlost a pohnem sa tak mi nieco pri motore praska a cim mam ho viac tocim tym to pocut silnejsie a ked pocas jazdy stlacim spojku tak je ticho a netusim co to je...........vie mi niekto poradit?dik Citovat
Koča Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 Tak jsem se díval na ty vstřiky a jsou všechny dotažené a suché! Zdá se mě že to začne dělat při záběru turba tak v 1700-1800 ot. Video jsem udělal ale není na něm nic moc poznat. Jinak všechny plechy plasty dotažené! Citovat
Koča Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 Tak jsem se dnes díval na egr ventil! Spodní šroub na egr ventilu byl povolený takže spoj netěsnil. Vše jsem překontroloval a dotáhl! Na volnoběh se motor výrazně stišil. Byl jsem si jistý že je to vono ale nebylo! Nemuže to doopravdy dělat ten homo kloub na vnitřní straně u převodolky? Nenapadá vás něco:myslim Citovat
Koča Odesláno 15. říjen 2010 Autor Odesláno 15. říjen 2010 Tak problém s klepáním je odstraněn. Byl vadný jeden vstřik. Za pomoci člena Straki007 který si motor poslech a řekl že to jsou vstřiky jsem vstřiky vymontoval a poslal na kontrolu. Výsledek jeden vstřik vadný. Dneska jsem nasadil nový vstřik a vše OK:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.