Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sraz bych viděl teda někde v Ostravě , to by se pak upřesnilo....termín ?

určitě asi sobota, řekl bych že tak nejvic lidi muže v sobotu....

co některá z těhdle ?

22.5

29.5

5.6

Odesláno

22,5, nebo 29,5, nevím co budu dělat, takže bych se asi ukázal. 5,6, pojedu zkontrolovat dětska do Pieštan jestli si pěkně hrají:P:D:D:D

Odesláno

Ahoj,taky mám všechny termíny volné,tak bych přijel,otázkou je,jestli mi dají v pátek technickou :D a další,jestli dám auto do stavu abych se za něj nestyděl :D ale určitě dorazím :)

Odesláno

taky doufám že do srazu budu mít aspon ten servis hotov :D a snad aspon do te doby najdu a opravim ten drncivy zvuk motoru aby mi tam mazlik nedelal ostudu :) jinak termin by teda platil ten 29ty květen

Odesláno

tak mě napadlo parkoviště před hospodou \"MYSLIVNA\" ve Vratimově.Je to kousek před kostelem. Od Kunčic,směrem na Vratimov,doleva kolem benzinky,přes koleje, kolem nového Penny marketu.A na křižovatce,kde (naproti je Hruška a hlavní je doprava),odbočíš DO LEVA a cca.po 50 m ja po pravé straně parkoviště a po levé MYSLIVNA.Je tam i venkovní posezení a je to nově zrekonstruované:super. Joo a ikdyž nebudete pro,tak si tam stejně jednou zajeďte,třeba na sváteční oběd nebo veču.Vaří tam super a super je i prostředí:super:mrk

Odesláno

To bych snad nějak mohl trefit:) Ale ještě si počkám, až se to potvrdí. Já to tam u vás neznám, takže vám neporadím. Znám jen pár hospod v Porubě...zevnitř, jménem ne:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...