Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takže oprava altíku se nezdařila (opět nedobíjí). bude druhé kolo (reklamace). První hláška o slabé baterii se objevila po 28km jízdy (a cca 15min stání s nastartovaným motorem). Chvilku fungovat musel, protože na plně nabitou baterii se mi cestou do servisu objevila hláška už po 8 km.

Tak snad teď to zvládnou lépe :)

Odesláno
Původně zaslal: Ota

5. po havárce před 2 lety mi taky přestal fungovat el. posun opěrky hlavy, motorek slyšet byl. Odstranili to v Peugeotu, byl to jen zlomený (nalomený) nějaký malý plastík za pár Kč.

To mě taky nefunguje,nevíš,jak to dělali?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tiez mi odisiel alternator, zhorela v nom cela ta cievka ci co to bolo. Ano, povedia ze tolko stoji novy... ale treba hladat, ja som kupil fungel novy za 200 €, cize ta oprava u Teba mohla mozno vyjst aj menej...

A to zatvaranie kufra ani neries... To robi kazda jedna 607na.... po vymene pruziniek, to zacne zas.... a to si pockaj na zimu :))

• O 3 měsíce později...
Odesláno

nový poznatek.

Teď když mrzne mi nejdou otevírat ani jedny přední dveře. Můžu za kliku lomcovat jak chci, můžu zevnitř tlačit jak chci a dveře se ani nehnou. Myslím že to bude zamrzající zámek, ale zase když zamykám/odemykám auto tak je ve dveřích slyšet že motorek pracuje a západka (ten čudlík u kličky) se taky hýbe jak má. Dělají to jen přední. Zadní jdou otevírat úplně normálně.

Už jsem to zkoušel promazat silikonovým olejem od koyote na kterým psali že má stálé vlastnosti i v - teplotách a asi to nebyl dobrý nápad protože mi zmrznul i hadr kterým jsem nanášel olej na gumu dveří.

Dělá to taky někomu?

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Ahoj

4. někdy je slyšet od PP kola jako byste jeli na dálnici po té plastické bílé čáře (-té jemné) takové jakoby hučení vysokým tónem. Když škubnu volantem tak to přestane.

Tak asi tejden mi auto dělá to samý, co popisuješ výše. Zrovna včera jsem byl u svýho servisáka na výměnu rozbitýho pravýho okna u spolujezdce (buď nějakej \"dobrák\" nebo se do něj někdo pokoušel dostat) a údajně jsou ložiska na všech kolech v pořádku.

Psal jsi následně, že to najednou samo od sebe zmizelo, ale přesto bych měl jen dotaz, zda už se to opravdu nikdy neobjevilo nebo v případě, že objevilo, zjistil jsi příčinu? Nejhorší na tom je, že se mi nepovedlo vypozorovat vůbec žádnou souvislost mezi tím zvukem a např. stavem silnice, rychlostí, bržděním, zatáčením, akcelerací atd. Vyskytuje se to zcela nahodile a je to dost nepříjemný, proto bych to rád vyřešil co nejdříve, ale nechci kvůli tomu vyměnit půl auta :bojim

Díky za odpověď ...

Odesláno

Díky za superrychlou odpověď, bohužel asi mě bude čekat to, co říkal servisák: Nechat to bejt a počkat, až to bude dělat pořád, pak se to dá řešit :o.

Asi začnu kotoučema a destičkama, oboje je údajně stejně na hraně, tak když to bude rozebraný, třebas se něco objeví. Doufejme, že to nebude něco většího :)

Odesláno

Dobrá rada nad zlato! :) Nicméně máš asi pravdu, veškerý kvaltování toliko pro hovada hodno jest, takže destičky s kotoučema nechám ještě ty odhadovaný 2.000 km, pak mě to stejně nemine a do tý doby to třebas samo přejde. Takhle se mi na autě už ostatně \"samoopravilo\" několik jiných věcí, díky čemuž považuju 607ku za úžasný vozidlo :D. Všechny předchozí auta musely se vším vždy do servisu, tady, když se chvilu počká, se auto vyléčí samo ... Někdy ... ;)

Odesláno

Nevím, zda to bude přímo ke kochání :), na nějaký vylepšování vzhledu auta jsem už asi před 15ti lety rezignoval, takže vzhled auta je naprosto standardní. Pár fotek krátce po koupi bych asi někde vylovil, ale musím to někam hodit, ať je k tomu přístup. Určitě s tím ale něco udělám, slibuju jako jiskra jasná ... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...