Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pipistrelov vojtur 207 (little bit lower rolling on seventín inč bič)

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno
keby len to, aj podobné karosérie... :D

a podobny vykon =D

Odesláno
len ci je to dobre alebo zle :D

uz sa to snazim znizovat trochu. ale staci jedna cesta po dialnici a necham sa vyprovokovat a uz to ide hore fuuuuuu. inak som si vsimol ze priemerka stupa hore rychlejsie ako klesa dole. napr idem 50km pianko tak mi klesne o cca 0,2l ale staci ist 5 km rychlejsim tempom a hned stupne o 0,5l.:grr

prepočítané francúzskymi konštantami... :D

Odesláno

Dnes kludna jazda do BA na spotrebu ma celkom milo prekvapila. To ze som 100km otocil s priemerkou 5,9l pri dodrziavani rychlosti bolo len na take jemne pousmiatie. Najvacsi usmev mi na tvari vycaroval chalan na cervnom golfe 4 s dvoma vyfu-ckami s ktorym sme sa stretli na semafore. Pekne vedla seba, nikde nikto. Ukazuje mi rukou aby som dal dole okno a ja sa ho pytam \"Co tam mas?\", jemne povysenecky sa usmeje, dvakrat prida plyn a v tom krasny zvuk 6-valca, ktory prezradza ze sa jedna o R32 a stale tak jemne povysenecky chalan hovori \"co myslis?\". Ja som sa len usmial. Jeho otazka smerovala na to iste a s malou dusou mu hovorim \"1,6 turbo\". Usmeje sa a klincuje slovami \"aj to moze pekne ist\". V tom blikne oranzova a hovori ideme?? Kyvnem hlavou a uz startujeme. Jednotka skoro uplne rovnako, troska som prebrusil gumy ale vyrovnany start, no ale tu to cele konci. Po prehodeni na 2 som ho v momente predbehol o 2 dlzky auta a nechal ho cuchat moje prdy a 3 ani nemusim hovorit.... Kusok za krizovatkou sa nase cesty rozisli a tak sme si zablikali a isli svojou cestou.

A teraz nastava otazka....chcem to auto ja vobec predat :D :D:D

[upravil dne 9.1.2012 23:09 od pretekar]

Odesláno

ale otazka na 5.9l/100km, cize dialnica 130 fix, tempomat alebo jak?

mat 5.9 pri 130 a dake mesto..hm nechcem uverit, resp jedine kv tomu ze mas chip a menej papkaa :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...