Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pipistrelov vojtur 207 (little bit lower rolling on seventín inč bič)

Recommended Posts

Odesláno

Pretekar, jen tak pro zajimavost, napis mi cenu, za jakou bys eventuelne prodal tvou 207.

Ty jo, co já bych za tvé 230konove delo a ty uvazujes o jinem aute, teeda :D:myslim

Guest mischko11
Odesláno
aha co som nasiel. kde sa to da kupit?

co vidime na fotke, sudruhu? cocky a svetla do zakrut AFS plus jemne zatmavene, original? dufam ze si nevykradol moje :D

okolo cociek a prisvetlovani do zakrut to ani neslo, nemecku su z cockami za 85 eur kus a nevyzeraju ako cinske shity

Guest mischko11
Odesláno
Kazdopadne levika mam velmi rad ale chcelo by to zmenu pohonu :)

co takto toyota prius :D

Guest mischko11
Odesláno

Ha ha:bacha

myslel som to skor tak ze nieco nenapadne navonok a pod kapotou nieco silne,rovnako tak posobi aj tvoja 207 sice z dialky pokial nezbadas velke kotuce,a neotvoris kapotu :) potom clovek len :o:o:o:o:o
Odesláno

Ha ha:bacha

myslel som to skor tak ze nieco nenapadne navonok a pod kapotou nieco silne,rovnako tak posobi aj tvoja 207 sice z dialky pokial nezbadas velke kotuce,a neotvoris kapotu :) potom clovek len :o:o:o:o:o

Tak mozno aj to bude :)

Odesláno
No tak mps je sice taky slabší odvar ale maš tam možnost si nastavit hnacie nápravy a motor sa da tiež upravit

Nejedna sa o to ze slabsi odvar, ale to auto nie je urcene na zabavne jazdenie na klukatych cestach. A ja chcem auto na to, nie aby som ho menil na nieco co aj tak nikdy nebude dobre. Dnes som sa vratil zo Sturca kde sme sa boli trochu povozit a Peugeotka isla fakt prvu ligu, kde sa jej nedokazalo stratit z dohladu ani 370k Evo IX ale jednoducho to bola nuda. Bola rychla, ale to je vsetko...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...