Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pipistrelov vojtur 207 (little bit lower rolling on seventín inč bič)

Recommended Posts

Odesláno
no praveze neviem ci original ci nem. alebo sa to davalo len na nejake trhy ale nikdy som to nikde nevidel. hm hm hm

a co pise nas zazracny SB, nempisu tam ci existuje?

sice...aj ja som videl na autosalone RC budiky, ako podklad, co som dal fotku, boli len do 210km/h a nemalo to ani na ukazovatko na teplotu oleja.. a v SB pisu ze to ma :D je to v prdeli :D:D:D

Odesláno
tak ukazovatel teploty oleja sa od faceliftu nedava vobec co viem. a ten podklad ci nebol len taky vymysel salunovy :D

a inak tie svetla som nenasiel vobec.

vsak to...jak podla toho VIN ma to mat len plechace a malo 17tky ale z RC..a ten ma inu farbu vnutrajska, lucov..a totok bolo nalakovane na farbu auta..

i ked zas u mna zadne sedadla, potahy nie su v SB, takze o tom potom :D

Odesláno
a myslíš, že Francúzi sú bordelári iba čo sa týka náhradných dielov?! Keď bordelári, tak vo všetkom... :papa:D

mohol by si mi objednat potom dajaku 206+ a hadam poslu 308 GTi :D

Odesláno
a myslíš, že Francúzi sú bordelári iba čo sa týka náhradných dielov?! Keď bordelári, tak vo všetkom... :papa:D

mohol by si mi objednat potom dajaku 206+ a hadam poslu 308 GTi :D

najsmutnejšie je, že sú schopní poslať 206+ a vyfakturovať ju ako 308 GTi... :D

Odesláno
Ked uz hovoris bordelari a maju tu spolupracu s Mitsu objednaj mi tiez 206+ a nech poslu Evo X :D

len počkaj, spolupráca s Mitsubishi pokračuje a bude nový model na báze ASX...

Odesláno

Zvazujem 2 varianty ale to tazko teraz riesit ked je levik doma. Ale teda napoviem, zabavna a relativne rychla zadokolka alebo rychla a presna 4-kolka :)

[upravil dne 27.9.2011 14:19 od pretekar]

Odesláno

Tam sa nejedna o to kam zapadnem, chcem aby ma to auto bavilo. Peugeotka je super rychla a zaklincuje vela papierovo lepsich superov (S3, R32, ST, GTi,...), ale jednoducho mi to nestaci a potrebujem zmenu :)

Modzillo: ziadne pseudo hracky neberiem (genesis,...), a musi to mat min. 260 koni v zaklade aby sa s tym nieco dalo vymysliet :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...