Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tak zas po čase se ozval tempomat. Mám tempomat bez omezovače rychlosti a vetšinou ho mám nastavený na ON. Z ničeho nic se mi objevila hláška \"Speed system control faulty\". Teď už stačí pouze přepnout tempomat z OFF na ON a ani ho nemusím aktivovat a hláška furt pípá. Myslíte, že to může být zmiňovaným spojkovým snímačem? Brzdový jsem měnil půl roku zpět s tím, že před tím se mi zobrazovala chyba společně s chybou ESP a to při aktivaci tempomatu.

Děkuju za rady.

Odesláno

Mám rovnaký problém, raz za čas sa mi to ozve a pomôže len vypnúť motor. Môže to byť práve ten spojkový spínač. Ja mám totiž tempomat dorábaný a pri tom dorábaní sme zistili, že mi predtým spínač vôbec nefungoval. Nevymenil som ho, ale sám som ho \"opravil\". Predpokladám, že to je práve ten dôvod, že to teraz sem tam blbne. Kdesi už mám poznačené obj. číslo a keď odíde úplne rovno ho vymením. Cena cca 20€, 15 min roboty.

Odesláno

Hej je to ono. Ale ja keď som mal spínač úplne zlý tak sa to prejavovalo tak, že tempomat som síce zapol, objavili sa čiarky na displeji, ale nešlo nastaviť rýchlosť. Proste ako by bola stále stlačená spojka.

• O 3 týdny později...
Odesláno

včera som v tom nečase šiel do BA celú noc bolo auto vonku a že tej vody na neho spadlo viac než dosť a dnes cestou z BA domov tiež dosť husto pršalo a vody bolo aj na ceste dosť po asi 100km mi vypísalo Depolution system fauly - alebo niečo také. Po ďalších cca 100 km a asi 15 min prestávke bolo všetko v poriadku a už to nenaskočilo - nemohlo sa jednať o vodu v palivovom systéme?????? :myslim:myslim

A ešte svietila kontrolka niečo ako vodovodný kohút :mad::mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...