pasy Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 zdravim, Po prestavbe na sekvencni lpg, uz pri predavani auta nedrzelo volnobeh ani na ba... Nez sem ho tam dal vse ok bez chyby v diag. Nyni hlasi rizeni bohatosti smesy hornimez a planet me navadi k mereni tlaku v palivovy liste.. Chyba je tam porad jen obcas na chvili zmizi.. Na ba po startu obcas nechce drzet volnobeh.. Nekdy nastartuju je to ok nekdy zlobi V servise se k tomu nehlasili tak sem povypojil pozapojil vsade mozne konektory vypojil zapojil baterku a uz to volnobeh udrzelo ale kolisave (predtim to chcipalo) Co presne ta chyba znamena ? Podle nazvu bych cekal neco klem lambdy ale diag me navadela na ten tlak vliste... Napeti z lambdy v diag podle oka lita nahorudolu ok.. Vycistit skrtici klapku ? Ikdyz to by byla blba nahoda.. Dik za napady.. Citovat
pasy Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 prestaveno v HL PLYN v Praze, az na to co to dela, prestavba vypada slusne, pridavam fotky.. mame od nich prestaveny uz jedno auto a to je v pohode od zacatku... [upravil dne 29/4/10 pasy] [upravil dne 29/4/10 pasy] Citovat
pasy Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 kvalita dost nic moc.. ale je videt jak je ovladaci panylek malickej Citovat
pasy Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 .velkou bombu sem si pral.. v minulym aute sem mel toroid a stval me malej dojezd... kufr skoro nepouzivam, takze 60L vodniho objemu ideal, vejde se tam kolem 50L Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 proc valcovou nadrz, kdyz jsi mohl dat uz toroidni misto rezervy ? takhle ses pripravil o sklapeci sedacky. Dneska uz se rezerva dle vyhlasky vozit nemusi, staci opravnej sprej. Jinak tu chybu bohatosti smesi bude delat chybejici signal lambda sondy pri provozu na LPG, trval bych na sestelovani, v podstate jsi to ani nemel prevzit nebo jen s vyhradou Ja mam teda v pameti benzinovy jednotky taky chybu regulace smesi (prave z duvodu spatneho signalu lambdasondy pri provozu na LPG - me to na LPG dava signal velmi chude smesi) ale nedela mi to zadny problemy, volnobeh je uplne v pohode Citovat
pasy Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 valcovou nadrz jsem chtel na vlastni prani, i v servisu me premlouvali na toroid.. ten sem mel v minulim aute... jezdim casto, a celkem i dal, takhle sem spokojenej s velkym dojezdem, jezdim sam, max s pritelkou, kdyz potrebuju odvezt nejakej matros mame v rodine combi feldu, tak si ji pujcime vyhrady sem mel, celkem dlouho sme se o tom bavili, chtel sem aby mi to napsali do predavaciho protokolu, nebyla s nima rec.. byl sem celkem \"zklamanej\" kdyz mi to chtel predvezt a okamzite to dycky chciplo, nedalo se z nich dostat nic vic nez \"tak ja uz tedy nevím\" auto sem tam daval v poradku, zadna chyba, na to sme se taky bavili, tvrdili ze nevedi jestli kontrolka diag svitila... no nas*ali me ze se k tomu nehlasili, prestavbu jinak udelali pekne, ale tohle.. kdyby to slo nekam vejs verim ze bych uspel, ale byl bych kdovi jak dlouho bez auta... po restartu rj uz to nechcipalo.. obcas to zazlobi, rekneme co sem vypozoroval tak 1 z 10 startu.. uvidime co to udela az se RJ lpg adaptuje vic... rezervu bych vozil stejne jako na minulim aute ( jistota je jisota, a kdyz to zalepim, tak az to budu prezouvat tak to bude humus.. ) nedokazu posoudit jak moc jina je bohatost smesi u lpg spravna, kazdopadne spotreba je na nejakych cca 7L/100 takze to celkem jde .. u podtlaku na minulim aute sem seridil podle citu mnozstvi, podle toho jak to jelo, taky ten jednobod prudil s lambdou ale jezdilo to .. Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 U mě po přestavbě byly taky problémy,auto chcípalo,vysoká spotřeba 11l/100km,ale po 3 navštěvách a přeprogamování řídící jednotky LPG vše jak má být:super Vždykdyž byl problém přijel jsem kde auto přestavovaly jely jsme to projet řekl jsem co se mi nelíbí co nechodí a pak to seštelovali,a když jsem se ptal kolik jsem dlužný nikdy nic,prý to je jejich problem a dokud to nebude chodit tak nic samozřejmě platit nebudu,jinak mám toroid na 61L mám oddělanou pojistku a vejde se mi tam 58l LPG takže pohoda.. Citovat
pasy Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 to se tam vejde tak velkej toroid ? tak to je dosti luxusni plyn je zlatej, verim ze se to vychyta, poslednich 100km uz kontrolka ani nesvitila.. Citovat
pasy Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 tak po vystříkání škrtící klapky, vyčištění všech konektorů na ní, už volnoběh drží.. tak už to bude oký, ale i tak nevim co s tim cvičili, že to zlobí až od tý doby.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.