MilanF1 Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Když jsem si dneska hrál, tak jsem konečně \"zabarvil\" na světlou barvu spolujezdcům tapec, čekal na to více než rok Citovat
MilanF1 Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Bohužel horší příprava, proto tam je spoj Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Vosklivyyyyyyy.... Ale zde ucel sveti prostredky (rec je o tom tuningu mrizky) Citovat
agresssor Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Ze by se vracela era ala skoda 120 s karton pred chladic? Citovat
MilanF1 Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Karton rozhodně nechci, jakmile navlhne, bude na s***u ... V ranních mrazech se na krátkých trasách sotva ohřeje motor, natož já Citovat
MilanF1 Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Dneska jsem kryt mřížky ráno nasadil, jel jsem asi 8 km. Zdá se, že funguje dobře, už se ručička blížila k 80°C . Včera jsem najezdil asi 60 km (o pár stupňů vyšší venkovní teplota a nad 75°C jsem nešel). Citovat
agresssor Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Dneska jsem kryt mřížky ráno nasadil, jel jsem asi 8 km. Zdá se, že funguje dobře, už se ručička blížila k 80°C . Včera jsem najezdil asi 60 km (o pár stupňů vyšší venkovní teplota a nad 75°C jsem nešel). Uzasny, myslim si ze rozumesi by bylo vstat o par minut driv nastartovat nechat to chvili bezet a pak jet pana klobouka nez tohle. Muze se ti to vymstit ale kdo chce kam pomozme mu tam. Btw: zkontroluj si termostat..... Citovat
MilanF1 Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Jakmile je tepleji, mám normální provozní teplotu 79°C, ale jakmile klesá teplota, jde dolů i teplota motoru. Při cestě na Džbán jsem 20 minut popojížděl na Evropský a bylo tam skoro 95°C ... to ještě sahary nazapínaj ... Citovat
švejk Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Super napad celkem premyslim, ze bych si to dal na coupe. Z ceho jsi tu stenu delal? Nejaka guma? Citovat
agresssor Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 No i kdyby ti seply tak to stejne neuchladej protoze nemaj odkud brat vzduch kterej by byl vhanen do chladice. ALe tohle neni muj boj, az si odvaris motor tak si nestezuj, myslim ze je spousta jinejch moznosti, lepsich a prijemnejsich nez tehle bazmek.... Citovat
MilanF1 Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Je to z toho materiálu, kterým jsem potahoval dveře Ono to má totiž 2,6 mm jenom jsem to obráceně, přeci na masce nebudu mít světle hnědou Jinak toho materiálu mám doma ještě dost, levně mohu pás poslat, na to moje mi stačilo cca 15x100 cm. Nevím, jak bych ten materiál popsal, je to koženka na nějaké pěně, ta je pevná podobně jako by to byla guma, ale guma to není, je to porezní. Agressor: Na Džbán jsem jel bez toho! Dal jsem to jenom dneska ráno. Neboj, hlídám teplotu motoru, kdyby lezla hodně nahoru, hned to sundám, je to otázka chvilky. Já jsem inspiroval jiným vláknem, kde na 307 new model se dá v Peugeotu koupit plastový bazmek, který se dá do mřížky, ale je to primárně určeno pro severské země. [upravil dne 12/10/12 11:50 od MilanF1] Citovat
švejk Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 v pohode mam doma starou dusi z auta, tak ji rozriznu a lipnu ji tam Citovat
MilanF1 Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 I to bude dobré. Jenom vyřeš, aby ti to nevypadlo, nad tím jsem dumal nejdéle Citovat
švejk Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Tohle neberu, aby to bylo hezky, ale aby to fungovalo kdyz uz v tom budu, muzu jeste zkusit udelat neco s chladicem oleje. Ale cert vi co, mozna omotat nejakym izolacnim smejdem na trubky? Precejenom hlavne ten, nez se zahreje, tak to nemuzu moc tocit a trva to kolikrat i pres 10 minut uz ted Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 MilanF1 : jj to vlákno jsem založil taky zvažuji že bych tam něco dal,hledal jsem nějaký materiál v práci Citovat
MilanF1 Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Teď ti nerozumím, já neřeším krásu, ale princip uchycení. Přidrátovat to dokáže každý, ale když by se to začlo hřát, těžko se někomu bude chtít 10 minut okolo toho šaškovat s kleštěma ... Bohužel s tím chladičem oleje ti neporadím, nevím, jak je to u tebe řešené. Ale nějakou izolací bys mohl docílit rychlejší zahřátí. Gabriel: to je přesně to vlákno. Ten materiál ti klidně dovezu za dobrý poděkování. Ale třeba přesný plast nebo laminát, to by bylo lepší [upravil dne 12/10/12 12:04 od MilanF1] [upravil dne 12/10/12 12:04 od MilanF1] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 ja když něco najdu tak to budu přidělávat stahovací páskou jak používají elektrikáři Citovat
agresssor Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 TEda uprimne nevim co to je za novej styl tam davat neco takoveho, na kach to bylo proroze tam bylo litru chladici kapaliny ale u aut s motorem vepredu a s chlazenim vepredu mi to prijde jako nesmysl, ale at si da na svoje auto kazdej co chce. Ja radsi pujdu k autu o minut driv a necham to bezet a protocit na volnobeh Citovat
MilanF1 Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Stahovačka jsem chtěl taky, ale chtěl jsem řešení, rychle nandat, rychle sundat. Navíc na některých místech mám mřížku ulámanou, takže za ní se mi to přidělávat nechtělo. Citovat
MilanF1 Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Hrál jsem si s hliníkovým plechem, slabší pozink jsem doma nenašel . Snažil jsem se kopírovat profil nárazníku, aby to tam drželo. Agresor: Já to mám kvůli krátkým trasám, aby se mi trochu motor ohřál ... já mám HDičko a z loňské zkušenosti vím, že se motor ohřeje asi až po 20 minutách na volnoběh ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.