Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Mám ty Sachsy, co sem dával Stibto. Origo tedy nebudou, nicméně s tou domácí výměnou nevím nevím, stahováky nemám, bez nich ani náhodou!

Odesláno

A co to těsnění, měli ho u Domanského? Já se obávám, že ne :(

Jinak bez těch stahováků to nemá smysl, na dráta to fakt nemá smysl dávat ;)

Odesláno

Hele nemeli tesneni ani dost steftu takze ta nedele asi nema smysl :( A do Kellyny jsem to taky nestihl, zasr... patek ..

Odesláno

Aha :( Tak v AK mají i v neděli, ne? Tak než bys jel ke mně. Nicméně jenom štefty, protože to těsnění jsem u nic nenašel.

Odesláno

Moc se mi do toho kurtama, drátama nechce. Když by byly tlumiče s pružinami venku, dal bych jiná ložiska horního uložení.

Odesláno

Milane kdyztak jeste zavolam nebo napisu sms, ju ? Pokud ty veci nebudu mit vsechny budem to muset jeste odlozit, i kdyz me to teda uz pekne sere.. :-/

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ač nejsem - jako mnozí - posedlý uklízením a leštěním vozu, před výročním srazem P-C to přeci jinak nejde. Dneska interiér a zítra exteriér - jenom umýt, leštit to nebudu.

post-15148-14109625010034_thumb.jpg

Odesláno

Ještě trochu motoru, ale omluvte kvalitu fotek, je to foceno osmiletým mobilem. Chtěl jsem použít fotoaparát, ale baterie hlásily, že jsou KO :D

post-15148-14109625011085_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...