Guest StibTo Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 jsi ho mel pretahnout lopatou po hlave a jit pryc .. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 To tě nějak nechápu ... zapsal mi tam, co jsem chtěl. Takže už jezdím legálně. Citovat
tomm176 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Hele s tou technickou to na mě taky technik vybalil. Neměl jsem sebou velkej techničák a tak jsem tam musel znovu, ale při první návštěvě mi řekl ať si zjistím na úřadu jestli potřebujou potvrdit typ.list, že někdy to nepotřebujou Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 Mně na úřadě řekli: Vždyť jste ty kola kupoval nové přímo od Ronalu, to musely být dražší jak celé auto. Na co jezdit na technickou, mohl jste ušetřit 200 Kč Citovat
Andreww Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Gratulace Technik má zkontrolovat, jestli vše sedí a jestli třeba kola nelezou z blatníků apod. Já jsem tam teda musel. Jinak na úřadě mi originám taky vrátil, ale mám ho oražený Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 To tě nějak nechápu ... zapsal mi tam, co jsem chtěl. Takže už jezdím legálně. ..ze Ti rekl ze jsi tam ani nemusel .. ale to je fuk Citovat
MilanF1 Odesláno 25. květen 2012 Autor Odesláno 25. květen 2012 Dneska, že se vrhneme na řízení. Při pohledu zespoda po nás tekl pot z přístupu, nápravnici dolů se nám dávat nechtělo ... najednou jsme zavadili o řazení a ono je volné, tak jsme táhla alespon namazali vazelínou. Pak jsme sáhli na stabilizátor a říkám si, není tvrdej, v pravém pouzdře byl volnější. Tak jsme se na řízení vyprdnuli a zajeli koupit pouzdra (2 ks Delphi v AK za 100 Kč ). Zjistili jsme, že i jedna kost je špatná (přirezlá), tak jsme tam daly ty, které tam byly dříve (nic jim nebylo). Testovací jízda proběhla dobře, od doby, co máme auto, žádné klepání (říkal jsem si, to není moje auto ). Doufám, že to bylo jen pouzdry a ne řazení (snad má jen vůli). Hlavně, že mi můj - už bývalý - servisák tvrdil, že pouzdry to být určitě nemůže Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 tak to je velká paráda ! to vás cesta tam/zpět vyšla dráž než ty 2 pouzdra co Citovat
MilanF1 Odesláno 26. květen 2012 Autor Odesláno 26. květen 2012 To jo. Chtěli jsme původně do Nymburka, ale ty pouzdra měli jen na dvou místech v republice, tak jsme jeli na P9. Vzal jsem tam i pár dalších věcí, takže to dráž nevyšlo. V AK příjemné slevy 33-35% Dneska jsem provedl testovací jízdu, shodou okolností taky do Prahy a po klepání ani památka, takže spokojenost ... klepání kvůli gumě za 50 Kč Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 no jo to tak bejvá viď ..mě už se tam zpředu taky občas něco ozve a nejvíc je to slyšet (světedivse) při pomalé jízdě po té prorůstací zámkové dlažbě ... zatím to nebudu řešit,uvidíme Citovat
radim.1008 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Zítra dávám svojí 306ku do servisu. Snad odhalí okdud se ozývá klepání. Na nerovnostech, při pomalé, rychlé jízdě, prostě není to pravidlem, se něco ozve. Měnil jsem už uložení stabilizátoru, horní uložení s tím i tlumiče, páč už to nebylo ono a tluče, či klepe to pořád. Někdo, kdo se mnou jede, tvrdí, že to jde ze předu, někdo ze zadu. Uvidíme. Já tvrdím předek pravý kolo. Jsem zvědav, zda něco najdou, jedu do jinýho servisu, než jsem auto dával. Citovat
MilanF1 Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 Tak uvidíš, co tam ještě zbývá? Silentbloky na rameni, spodní čep a nebo čep řízení? Případně zdravé řízení mám doma Citovat
radim.1008 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Tak silentbloky mají od výměny cca 36tis.km a na pravým ramenu 8tis.km, kuláky taky 36tis.km a čep řízení bude asi původní. No uvidíme. Fajn vědět, že máš kdyžtak řízení Jen, aby to nakonec nebylo něco ze zadku a furt se hledalo na předku Citovat
MilanF1 Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 taky možnost, takže zadní silentbloky Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Tak takhle je to ale skoro u každé závady ne ? ..že se jede \"vylučovací metodou\" a klidně někdy i postupně měníš věci na autě a po X-té věci teprve přijdeš na to, čím to bylo. MilanF1 by mohl vyprávět Citovat
radim.1008 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 No, když by se jelo takhle, tak je za chvíli auto jak nový Spíš mě zaráží, že už s tím jedu do třetího servisu. V každým vyměnili něco, někde víc, či míň. Našli i roztržený silentblok na motoru Pozítří budu chytřejší. Snad Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 to se na to mozna spis vyprdni a dotahni to na sraz a nekdo Ti na to mrkne, treba se prijde na to, co to presne je a aspon pujdes na jistotu ne ? I kdyz jestli tam na to bude cas a prostor no ... Jinak se holt fakt vymeni pulka auta a porad to nebude treba \"ono\" Citovat
MilanF1 Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 Ve správném servisu by měli vědět, na co sáhnout a jak poznat, co je volné. Ale možná by nebylo od věci vzít auto na technickou a na to jejich klepadlo, aby ti technik řekl, kde jsou vůle. U mě je nikde neviděl, ale vždy měl uložení stabilizátoru nad hlavou (nekoukal na něj). Jinak já vyměnil skoro všechno ... třeba tyčky stabilizátoru jsem dával zpátky (protože jsem dal Starline a vydržely 2 roky - to považuji za úspěch vzhledem k ceně). Ted bych měl měnit tlumiče, pravý je mokrý Citovat
radim.1008 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Tak rozhodně na sraz přijedu, ale až v sobotu snad ráno Uvidím, co najdou a potom kdyžtak budu řešit dál. Už jenom, když to slyším, tak mě to štve. Milane, sorry že ti zapleveluji vlákno Jo tlumiče mám taky za sebou Letos, měl jsem oskákaný gumy. A hnedle jak to pěkně houpe Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Tak na výměnu tlumičů se rád přidám, taky se mi to bude v budoucnu hodit, ale co mi líčil nedávno Moby je to teda mazec - hlavně ten kulák dole dostat to z toho Ps.: je vezmeš z ELITu (link : http://www.ecat.elit.cz/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=200+448&REFPAGE=ArticleBrowser&TNV=902%7c-30968%7c-30967%7c27&TT=car&VehicleID=12406&VehicleTypeID=1 ) a práci uděláme spolu a zadara, ne ? [upravil dne 27/5/12 23:20 od Stibto] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.