Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem si dnes poslechla výbornej příběh...se docela hodí k tomuhle tématu...

jak jeden známej půjčil svý ženě auto a jela s tím. přijela domů autem, s výfukem taženým po zemi a docela \"rozmrdlýho\" zadku, kde byl výfuk.

a on: kde máš výfuk? ona: tam nějakej byl?

nechápu, jak někdo může táhnout výfuk a ještě to neslyšet...

Odesláno

Tak to je dobrý. Tohle bylo hodně slyšitelné, kam se na mě hrabe Harley :D Hlavně ještě to cinkání výfuku o zem. Já jsem dojížděl krokem (místo 5 minut jsem to jel 20 minut), abych ten kat nezničil :D

Odesláno

Tak zavařeno, známej servisák (kam neradi jezdíme) měl zase hubu plnou kaců, že to dělá jedině na autě (snad je lepší to dělat na ponku, ne? Asi ne, když tam žádný nemá :D) a hned měl nutkání uříznout kat a dát tam jenom trubku ... hlavně, že to zabodoval COčkem a mohli jsme jet pryč ...

Dneska se to šouplo do auta a když jsme byli na jámě, přinýtovali jsme konečně volný pravý práh.

Odesláno

Kde jinde nám to udělají za 200 Kč a hned po zavolání? Bylo to potřeba rychle a hlavně, že to udělal ... Ted jsem si vzpomněl, že to musel o kousek zkrátit, aby vařil do živého (ne do rezatého) a jak to řezal a obrušoval fričkou, lítaly jiskry na auto, co bylo na zdviži a ten majitel mu říká: \"Lítá mi to na auto, pane.\" on na to: \"Vždyť to není moje auto ...\". Ten chlap na to: \"Já Vám, říkám, že mi to lítá na auto, běžte si to dělat před toho svýho Focuse!\" On: \"Ale to by to lítalo na moje auto, tam to dělat nebudu!\"

Prostě od takových lidí dál, my tam jezdíme za jeho rodiči si pokecat a k němu na dílnu fakt už ne, tedka to byla výjimka ... :bojim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska jedu a začalo něco silně hučet od PP kola, ale ne pořád. Tipuji, že je v háji ložisko kola. To mám radost, začínají jarní výdaje ...:(

Odesláno

Koukal jsem na ceny - v AK před slevou 1 644 Kč :o, ale godzila ho má za 839 Kč, takže volba asi jasná.

Andreww: Co tím chceš říci, že ty máš tři pokladničky :D

Odesláno

Jen počkej, ono to přijde. Já si před měsícem říkal, že mě čeká jen spojka a rozvody a ono se to nějak rozmáhá :D

Odesláno

Sám? Jsou na to ale třeba nějaké stahováky, ne? To já nemám :(

Nicméně nejdříve sundám kolo, protože to hučení se mi nějak nezdá, když zatočím do leva/prava, tak to nepřestane, hučí pořád. Někdy na rovině to přestává a pak zase více a to jedu konstantně. Jako spíše, kdyby něco o něco dřelo. :myslim

Odesláno

Včera jsem sundal kolo, abych se podíval, zda tam něco nedře. Bylo trochu přirezlé k náboji, ale nic jsem nenašel. Následná jízda byla bez hučení, a to jsem najel nějakých 40 km. Tak nevím, co se stalo, asi použiji sousloví od Stibta: \"Samoopravovací auto\" - © by Stibto.

[upravil dne 20/3/12 07:39 od MilanF1]

[upravil dne 20/3/12 09:24 od MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...