MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Já jsem si dnes poslechla výbornej příběh...se docela hodí k tomuhle tématu... jak jeden známej půjčil svý ženě auto a jela s tím. přijela domů autem, s výfukem taženým po zemi a docela \"rozmrdlýho\" zadku, kde byl výfuk. a on: kde máš výfuk? ona: tam nějakej byl? nechápu, jak někdo může táhnout výfuk a ještě to neslyšet... Citovat
MilanF1 Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 Tak to je dobrý. Tohle bylo hodně slyšitelné, kam se na mě hrabe Harley Hlavně ještě to cinkání výfuku o zem. Já jsem dojížděl krokem (místo 5 minut jsem to jel 20 minut), abych ten kat nezničil Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 vendelinek: radio nahlas právě neměla. ale, že ji i manžel slyšel už z dálky, že jede a ona sama o tom nevěděla. no každopádně jsem se zasmála:D Citovat
MilanF1 Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 Tak zavařeno, známej servisák (kam neradi jezdíme) měl zase hubu plnou kaců, že to dělá jedině na autě (snad je lepší to dělat na ponku, ne? Asi ne, když tam žádný nemá ) a hned měl nutkání uříznout kat a dát tam jenom trubku ... hlavně, že to zabodoval COčkem a mohli jsme jet pryč ... Dneska se to šouplo do auta a když jsme byli na jámě, přinýtovali jsme konečně volný pravý práh. Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 jste měli jet jinam než k takovýmu picusovi .. Citovat
MilanF1 Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 Kde jinde nám to udělají za 200 Kč a hned po zavolání? Bylo to potřeba rychle a hlavně, že to udělal ... Ted jsem si vzpomněl, že to musel o kousek zkrátit, aby vařil do živého (ne do rezatého) a jak to řezal a obrušoval fričkou, lítaly jiskry na auto, co bylo na zdviži a ten majitel mu říká: \"Lítá mi to na auto, pane.\" on na to: \"Vždyť to není moje auto ...\". Ten chlap na to: \"Já Vám, říkám, že mi to lítá na auto, běžte si to dělat před toho svýho Focuse!\" On: \"Ale to by to lítalo na moje auto, tam to dělat nebudu!\" Prostě od takových lidí dál, my tam jezdíme za jeho rodiči si pokecat a k němu na dílnu fakt už ne, tedka to byla výjimka ... Citovat
radim.1008 Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 To je přístup k zákazníkovi a skvělá reklama Citovat
MilanF1 Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 Dneska jedu a začalo něco silně hučet od PP kola, ale ne pořád. Tipuji, že je v háji ložisko kola. To mám radost, začínají jarní výdaje ... Citovat
Andreww Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 To nasere Ale na druhou stranu je fajn mít jednu pokladničku Citovat
MilanF1 Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Koukal jsem na ceny - v AK před slevou 1 644 Kč , ale godzila ho má za 839 Kč, takže volba asi jasná. Andreww: Co tím chceš říci, že ty máš tři pokladničky Citovat
Andreww Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Takže AK Tak ne že by to žralo prachy pořád, ale občas to holt chce svoje. Pokladnička je zatím jen to poslední Ale bude z toho supr kára...doufám Citovat
MilanF1 Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Jen počkej, ono to přijde. Já si před měsícem říkal, že mě čeká jen spojka a rozvody a ono se to nějak rozmáhá Citovat
Speedy306 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Já kupoval ložisko v SKF za cca 750Kč, vyměnil si ložisko sám a bylo:) Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Sám? Jsou na to ale třeba nějaké stahováky, ne? To já nemám Nicméně nejdříve sundám kolo, protože to hučení se mi nějak nezdá, když zatočím do leva/prava, tak to nepřestane, hučí pořád. Někdy na rovině to přestává a pak zase více a to jedu konstantně. Jako spíše, kdyby něco o něco dřelo. Citovat
MilanF1 Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 Včera jsem sundal kolo, abych se podíval, zda tam něco nedře. Bylo trochu přirezlé k náboji, ale nic jsem nenašel. Následná jízda byla bez hučení, a to jsem najel nějakých 40 km. Tak nevím, co se stalo, asi použiji sousloví od Stibta: \"Samoopravovací auto\" - © by Stibto. [upravil dne 20/3/12 07:39 od MilanF1] [upravil dne 20/3/12 09:24 od MilanF1] Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 No momééént tohle sousloví mám patentovaný !!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.