Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Já moc rozvážný nebyl ... no co, s něčím si ještě pohraju, toho matroše mám min. ještě 10 metrů, možná 15 :D:D Určitě něco zbyde ... ale jak koukám, asi ho nikdo chtít nebude :D

Odesláno

Z negativnich reakci si nic nedelej :) Jednak je dulezite aby se to libilo Tobe a hlavne - pokud se to da jeste predelat neni co resit :)

Guest dreamtalks
Odesláno

Hele to je vpohode... aspon te \"dokopame\" to udelat poradne :) ... ne vazne o nic nejde, proste si se oto pokusil a nedopadlo to uplne nejlip. Nicmene vsechno se da vypilovat.

kozenka se nenacuca. Musis nechat chemopren oschnout a pak lepit. Mozna by nebylo od veci si sehnat vzorky a odskouset si to nanecisto.

Odesláno

ok, už jsem klidnější ... zkusil bych to napodruhé, až bude čas a chuť.

S tím nacucáním jsem to myslel tak, že když budu štětcem nanášet lepidlo, aby se ta koženka nezkroutila, když by byla \"příliš mokrá\". Samozřejmě je jasné, že musím nechat odvětrat, až poté lepit.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Údržbu jsem nedělal dnes, ale není to tak dlouho. Vyměněn olej (opět dán TQ9000), všechny filtry a i díky Stibtovi přední kotouče a čep řízení.

post-15148-14109619209327_thumb.jpg

Odesláno

Bohužel kulaté číslo jsem nestihl, ale i tak si myslím, že s vozem mohu být spokojen ... kilometry přibývají. :)

post-15148-14109619209842_thumb.jpg

Odesláno

hezká fotka za jízdy :D .. koukám že při skoro 150 točíš 3K, já cca 4500 :)

a btw rádo se stalo ;) (brzdy atd.)

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Koukám, že dlužím fotky po voskování, no, nebudou, auto už je zase jako prase.

Nicméně včera večer jsem přezul, ano, opět za těch podmínek jako při tom voskování :D, tentokrát s přenoskou :D

Vzhledem k mlze a předpovědi mínusových teplot jsem tam konečně ty zimáky dal, aby mě nestavěly švestky ... ale dříve než večer na to čas nebyl :(

Odesláno

Nic extra, nějaký německý, 500 ml stálo 400 Kč. Bohužel ten den jsem stihl jenom jednu vrstvu a druhý den pršelo, takže už jsem raději druhou nedával.

Odesláno

Ja jsem rad ze jsem prezul, dnes rano u nas jinovatka nebo spis tenka vrstva sneho-poprasku .... nicmene nevyjel jsem, mam auto cerstve umyte s tim ze bych rad jeste naposled navoskoval. Takze je schovane v teple v garazi :) Jo a uz jsem zprovoznil radio a vyhrivani zadniho skla (jedna linka nehrala) :)

Odesláno

U nás jenom mrzlo, vyjížděl jsem v 5:40, při -3,5°C. Nicméně bylo mlíko jako sviňa, ani s mlhovkama to nešlo prosvítit, chvíli jsem dokonce musel jet na dvojku, více jsem si netroufnul ...

Odesláno

jo, oči jsem měl jako ten tvůj smile :D

nejlepší na tom je, že za tebou jede auto a dojíždí tě a vykukuje, že by předjel ... ono je velmi jednoduché následovat jiné auto, jedeš pak mnohem rychleji. Škoda, že nepředjel, to bych na něj byl nalepenej zase já :D

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...