Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Zítra \"namastím\" prsty a zkusím to ještě více vyhladit /možná tam je ještě vlhkost/. Jinak zatím to vypadá takto, takže spokojenost i se zadním oknem:

post-15148-14109617283183_thumb.jpg

Odesláno

Ano, vypadá to jako origo. Taky mi to ukazoval na autě, než to tam nalepil ... sám říkal, že to nemá moc smysl.

Boční zadní mám 5%, tedy asi to nejtmavší, na pátých je 20%, abych za šera viděl dozadu, i couvání je s tím OK.

• O 3 týdny později...
Odesláno

To zadní okno vypadá jako na posledních fotkách, víc to vyhladit už nešlo, ale nevypadá to špatně. Když jsem se díval na jiná auta s foliema, tak měli to samé, někdo i horší (nedorovnáno).

Odesláno

pěkné to máš, ve předu mám taky 70% propustnost a v noci musim kolikrát stahovat okýnka , nic nevidim, takže bych dopředu ani tmavší nechtěl a hlavně jde hlavně o atest;):papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Díky. Kola však neplánuji, poklice mám hezké :) Nicméně nějaký styling brzy přijde, ale nebudu prozrazovat. Já však hraním s autem nejsem posedlý, pro mě je důležité, aby pořád jezdilo :)

Odesláno

To se shodneme,auto může bejt sebevíc vypiplaný,ale musí to bejt pořát auto - jezdit,brzdit,.... - auto co jezdí na plaťáku na srazy je kus železa k ničemu :D

Odesláno

pockej ty stylingu to z tebe zejtra vytlucu co to bude a prasknu te tady :D

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...