Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

V pneuservisu bylo volno, tak jsem tam zajel. Nebyl jsem slepej, ani technik nic nenašel, nic vraženého. Navíc žádný únik vzduchu v dezénu, kolem ráfku ani u ventilku. Procházel to několikrát s jarovou vodou. Z prevence se sundala guma a vybrousila rez na hraně ráfku, podlepilo a dal nový ventilek (ač byl rok starý). Všeho všudy 250 Kč. Jelikož se počasí vylepšilo, hned jsem doma kolo nahodil.

Rezerva byla značně nevyvážená množstvím bláta, tak jsem ji alespon opláchnul, namazal šroub rezervy a hodil zpátky na místo.

Doufám, že problém byl vyřešen. Loni jsem tam byl taky, to mi to skutečně unikalo kolem ráfku, ale pomalu - za týden 1 atmosféra.

Odesláno

Tak hlavne, ze se to vsechno vyresilo a ze kolo bude v poradku, ale je to teda zahadou :myslim

Jsem chtel napsat, ze bych mel taky zkontrolovat rezervu,ale ja vlastne zadnou nemam :D

Odesláno

Nemáš rezervu, máš opravdou sadu? Já tu svojí musím dofouknout ... a málem jsem ji na auto dal obráceně, pak bych ji nedofouknul bez sundání.

Taky doufám, že to bude v pohodě. Čekal jsem nějaký hřebík či cokoliv jiného, to by se vyřešilo hříbkem a jezdilo by se dál ... ted je tu pocit nejistoty. Ještě, že v sobotu do Senice jedeme s Pe.Trem a ne po vlastní ose. Ač na druhou stranu, kolo přehodit umím.

Odesláno

Jedete na sraz až do Senice? Ty jo, to je pekny;) Tak hlavne at dobre dorazite a zadne patalie vas cestou nepotkaji:)

PS... JJ mam opravnou sadu, ale moc ji neverim :D

Odesláno

Jj, je to 300km a 3 hodky jizdy :) Mozna bude vic, udelame snad nejakou pauzu.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Autí bude mít dáreček pod stromečkem, dneska koupeny za výhodnou cenu nové zadní kotouče Ferodo.

Montáž bude na jaře, až se budou dávat letní :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...