Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Díky. Kola ok, včetně gum s 5mm. Navíc jsem si pro ně jel jen pár km :) Ti lvíci se snad taky povedli :)

[upravil dne 20/7/11 00:17 MilanF1]

Odesláno

Diky chlapi :) Kola na Milanovo auto jsou fakt pekny a vysly ho superlevne jediny problem nastal se zavazickama museli jsme je kladivem zklepat aby nedrhly o brzdy ..

Odesláno

O tom jsem nepřemýšlel a tento lev by tam asi jen tak nešel ... spíše jenom hlava kolem zadního kola. Nicméně i tak by to bylo dost práce, protože by se muselo řezat - přechod dveře blatník a možná i víčko nádrže ... Já jsem takto spokojen, nadmíru.

Odesláno

My jsme šli do větších :)

A toho lva vzadu jste mysleli takto jako je na 407?

Mně se to na těch předních dveřích líbí, navíc jsem rád, že ocásek nepřesahuje do zadních, to by nebylo moc vkusné.

post-15148-14109618246967_thumb.jpg

Odesláno

Nj tak na tridveraka se to takhle dozadu hodi ale ja myslim, ze jsme to s Milanem vymysleli dobre :) Jinak .. ja mam teda uz v planu pouze bileho lvicka na viko nadrze a tim lepeni polepu konci :)

[upravil dne 27/6/11 14:20 Stibto]

Odesláno

Nikdy neříkej nikdy :D Ale já už taky asi rozšiřovat polepy nebudu. Jenom čekám na pokličky ... možná už zítra přijdou :)

Odesláno
Nikdy neříkej nikdy :D Ale já už taky asi rozšiřovat polepy nebudu. Jenom čekám na pokličky ... možná už zítra přijdou :)

.. a ja konecne uz na ty LEDky ... :bacha

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...