Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem byl dneska na dia.a načetlo mi to 3 chyby1.nevěryhodný senzor polohy volantu 2.vadný senzor polohy volantu a 3.Kalibrace polohy volantu a korunu tomu dal kolega ktery to konsultoval tuto chybu s jiným kolegou že prý při odpojení baterie dojde k této chybě Tak by jsem na to chtěl znát Váš názor .

Odesláno

Nazdárek honzo nedalo my to a šel sem sundat volant a skontrolovat zapojení kompletu ,jestli jsou konektory docvaklí a podobně a napadlo mě jestli se nemohlo stát že při montáži došlo k pootočení senzoru natočení volantu .a proto to hlásí chybu.jinak nafotil sem to zapojení a potřeboval bychto srovnat s někým kdo to má také nafocené ,jenom jestli tam nedošlo k přehození konektorů.

Odesláno

Pokud si pamatuju, tak přehodit nejdou. Jednak je tam pojistka a jsou ještě barevně odlišeny. Důležitý je modrý konektor 6 pinů na COMu. Tam je připojen snímač úhlu přes datovku do BSI a je tam také napájení a zem. Ještě zkontroluj pojistku F6 na BSI (pojistky v kabině). Jaký máš rok výroby? Kdyžtak mi hoď tu fotku na mail.

[upravil dne 9/1/11 13:00 HonzaZ]

[upravil dne 9/1/11 13:00 HonzaZ]

• O 3 týdny později...
Odesláno
Jj, zkoušel.

A šlo to v pohodě? A ještě jsem se tě chtěl prosimtě zeptat, jak zresetovat ty airbagy znovu. Jelikož jsem koukal v dia a to mi nabízelo pouze aktivace a deaktivace, ale ne žádný reset. :roll

Odesláno

Tak jsem si precetl neco z tehle stranky a docela zajimave:)

Jenom male upozorneni pro toho kdo chce delat kalibraci volantu.

Nemusi vam to vyjit a pak to u nejde vratit zpet,a ma se to delat na geometrii kdy jsou kola ve 100% rovine.Jnak se nic nedeje akorat je moznost natlouct si hubu protoze se bude spatne rozpoznavat toceni kol a natoceni volantu.

Doporucuji do orig servisu.:papa

Odesláno
Tak jsem si precetl neco z tehle stranky a docela zajimave:)

Jenom male upozorneni pro toho kdo chce delat kalibraci volantu.

Nemusi vam to vyjit a pak to u nejde vratit zpet,a ma se to delat na geometrii kdy jsou kola ve 100% rovine.Jnak se nic nedeje akorat je moznost natlouct si hubu protoze se bude spatne rozpoznavat toceni kol a natoceni volantu.

Doporucuji do orig servisu.:papa

Straki, ty to jistíš :) Jen žádná komunikace s tebou, když jsi na icq nevidetelný :D Jinak nevíš prosimtě návod v PP2000 na zresetování těch begů? Děkuji

Odesláno

Oni mi totiž bouchly begy a měnili jsme jednotku a vše,a le musí se znovu zaktivovat.

Jinak s těma otázkama, jsi mě urazil, jelikož já se neustále ptám :myslim:bacha

Néé, jen bych potřeboval už pár drobností a můžem se domluvit na tom, na čem jsme byli domluvený :super:xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...