Rabaad Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Tak sem byl dneska na dia.a načetlo mi to 3 chyby1.nevěryhodný senzor polohy volantu 2.vadný senzor polohy volantu a 3.Kalibrace polohy volantu a korunu tomu dal kolega ktery to konsultoval tuto chybu s jiným kolegou že prý při odpojení baterie dojde k této chybě Tak by jsem na to chtěl znát Váš názor . Citovat
HonzaZ Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Na jaké to bylo dia. Ty hlášky nevypadají na PP2000. Jinak ta chyba po odpojení baterie je nesmysl. Citovat
Rabaad Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 na bosch a taky mi to přijde jako blbost Citovat
Rabaad Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Karlovy Vary , volal sem do sokolova k drástovi ale co se týče diagnostiky po 15h tak že prý tam nemají mechanyky Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Člen straki007 tomu rozumí a není od tebe daleko - Chomutov. Nebo by jsi musel dojet ke mně, ale to je trochu dál. Citovat
Rabaad Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Příští týden to budu řešit když to nevyjde tak se ti ozvu .kík za nabídku. Citovat
Rabaad Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Nazdárek honzo nedalo my to a šel sem sundat volant a skontrolovat zapojení kompletu ,jestli jsou konektory docvaklí a podobně a napadlo mě jestli se nemohlo stát že při montáži došlo k pootočení senzoru natočení volantu .a proto to hlásí chybu.jinak nafotil sem to zapojení a potřeboval bychto srovnat s někým kdo to má také nafocené ,jenom jestli tam nedošlo k přehození konektorů. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Pokud si pamatuju, tak přehodit nejdou. Jednak je tam pojistka a jsou ještě barevně odlišeny. Důležitý je modrý konektor 6 pinů na COMu. Tam je připojen snímač úhlu přes datovku do BSI a je tam také napájení a zem. Ještě zkontroluj pojistku F6 na BSI (pojistky v kabině). Jaký máš rok výroby? Kdyžtak mi hoď tu fotku na mail. [upravil dne 9/1/11 13:00 HonzaZ] [upravil dne 9/1/11 13:00 HonzaZ] Citovat
Flying_dragon Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Zkoušel prosim někdo z Vás kalibraci volantu na neoriginální PP2000? Se bojím, aby to ta neoroginální diagnostika nezničila víc. Citovat
Flying_dragon Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Jj, zkoušel. A šlo to v pohodě? A ještě jsem se tě chtěl prosimtě zeptat, jak zresetovat ty airbagy znovu. Jelikož jsem koukal v dia a to mi nabízelo pouze aktivace a deaktivace, ale ne žádný reset. Citovat
straki007 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Tak jsem si precetl neco z tehle stranky a docela zajimave:) Jenom male upozorneni pro toho kdo chce delat kalibraci volantu. Nemusi vam to vyjit a pak to u nejde vratit zpet,a ma se to delat na geometrii kdy jsou kola ve 100% rovine.Jnak se nic nedeje akorat je moznost natlouct si hubu protoze se bude spatne rozpoznavat toceni kol a natoceni volantu. Doporucuji do orig servisu. Citovat
Flying_dragon Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Tak jsem si precetl neco z tehle stranky a docela zajimave:) Jenom male upozorneni pro toho kdo chce delat kalibraci volantu. Nemusi vam to vyjit a pak to u nejde vratit zpet,a ma se to delat na geometrii kdy jsou kola ve 100% rovine.Jnak se nic nedeje akorat je moznost natlouct si hubu protoze se bude spatne rozpoznavat toceni kol a natoceni volantu. Doporucuji do orig servisu. Straki, ty to jistíš Jen žádná komunikace s tebou, když jsi na icq nevidetelný Jinak nevíš prosimtě návod v PP2000 na zresetování těch begů? Děkuji Citovat
straki007 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Pardon. Jakych bagu? Na icq ted nejsem.protoze kdyz ho ted zapnu tak se rozblika na cerveno s odkazama.....a otazkama.Ale dnes cekej:D Citovat
Flying_dragon Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Oni mi totiž bouchly begy a měnili jsme jednotku a vše,a le musí se znovu zaktivovat. Jinak s těma otázkama, jsi mě urazil, jelikož já se neustále ptám Néé, jen bych potřeboval už pár drobností a můžem se domluvit na tom, na čem jsme byli domluvený Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.