nsbojovnik Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Tak dnes sa mi to stalo znovu stalo sa mi to uz viackrat ale stale len po tom ako prestalo prsat alebo ako som prestal umyvat auto... len sa chcem uistit, ze ci je to ok alebo nie. Ma tamadial odtekat napriklad dazdova voda? ten kryt zo spodku auta mam trosku porozbyjany a polamany tak aj ked tamadail nema odtekat je mozne , ze to tecie preto lebo je to tam prasknute? Alebo je nebodaj nieco vadne ... netusim co sa nachadza tam kadial mi ta voda tecie. Dakujem za kazdu informaciu. prihadzujem foto ... sory za blbe foto ale bol som kolo kamosa a nemal som fotak po ruke tak som to fotil len mobilom... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
nsbojovnik Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 neviem moze to byt aj to? ako zistim ci je to kondenzat? Citovat
Guest SB Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Máš to pod klímou? je to normálny jav. Pokiaľ tá kvapalina ne má farbu a chuť je to kondenzát tak na to kašli Citovat
nsbojovnik Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 neviem kde je umiestnena klimatizacia ... ale kvapalina nema farbu a nechutnal som to ale ked som to mal na prstoch tak som si bol isty, ze to je voda... Citovat
nsbojovnik Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 diky upokojili ste ma aspon trosku ozaj pekne dakujem. Citovat
Judes Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Máš to kondenzát z klímy, keby to bola chladiaca kvapalina tak by sa ti musela strácať z vyrovnávacej nádržky chladiaceho okruhu. [upravil dne 28/4/10 Judes] Citovat
medo Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Sice uz je problem porieseny, ale neda mi nezareagovat, len preto, lebo som nad tym po kupe 407 (pre mna prveho auta s klimou) dobreho pol roka maturoval. Presne z toho isteho miesta to kvapka aj mne a je to klima. Pockaj si ked budu ozaj vysoke teploty, potom to nekvapka, ale rovno prudom tecie. [upravil dne 29/4/10 medo] [upravil dne 29/4/10 medo] Citovat
nsbojovnik Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 tak nerozumiem preco ... ale ak to nieje ziadna vada tak aspon tak Citovat
VIP3R Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Protože při spuštěném chlazení na studeném radiátoru klimatizace kondenzuje (nebo i namrzá) vzdušná vlhkost a voda potom odtéká kanálkem pod auto, aby se nehromadila někde uvnitř. Co je na tom nesrozumitelné? [upravil dne 29.4.2010 VIP3R] Citovat
nsbojovnik Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Uz tomu rozumiem ... predtym mi to nikto nevysvetlil, tak som tomu nerozumel DIKY za podborne vysvetlenie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.