Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes sa mi to stalo znovu stalo sa mi to uz viackrat ale stale len po tom ako prestalo prsat alebo ako som prestal umyvat auto... len sa chcem uistit, ze ci je to ok alebo nie. Ma tamadial odtekat napriklad dazdova voda? ten kryt zo spodku auta mam trosku porozbyjany a polamany tak aj ked tamadail nema odtekat je mozne , ze to tecie preto lebo je to tam prasknute?

Alebo je nebodaj nieco vadne ... netusim co sa nachadza tam kadial mi ta voda tecie.

Dakujem za kazdu informaciu.

prihadzujem foto ...

sory za blbe foto ale bol som kolo kamosa a nemal som fotak po ruke tak som to fotil len mobilom...

dsc0016f.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc0017kb.jpg

dsc0018ci.jpg

dsc0019e.jpg

Odesláno

Máš to pod klímou? je to normálny jav. Pokiaľ tá kvapalina ne má farbu a chuť je to kondenzát tak na to kašli

Odesláno

Máš to kondenzát z klímy, keby to bola chladiaca kvapalina tak by sa ti musela strácať z vyrovnávacej nádržky chladiaceho okruhu.

[upravil dne 28/4/10 Judes]

Odesláno

Sice uz je problem porieseny, ale neda mi nezareagovat, len preto, lebo som nad tym po kupe 407 (pre mna prveho auta s klimou) dobreho pol roka maturoval. :roll

Presne z toho isteho miesta to kvapka aj mne a je to klima.

Pockaj si ked budu ozaj vysoke teploty, potom to nekvapka, ale rovno prudom tecie. :D

[upravil dne 29/4/10 medo]

[upravil dne 29/4/10 medo]

Odesláno

Protože při spuštěném chlazení na studeném radiátoru klimatizace kondenzuje (nebo i namrzá) vzdušná vlhkost a voda potom odtéká kanálkem pod auto, aby se nehromadila někde uvnitř. Co je na tom nesrozumitelné? :papa

[upravil dne 29.4.2010 VIP3R]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...