Angelowske Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Dobry den. Prosim niekoho, kto vie presne rozmery ihlovych lozisk v napravach p205 a p309 aby ich uviedol. Chystam sa na repas zadnej napravy s P309 a este nemam vsetko rozobrate. Mam zatial zmerane priemery hriadele, ktore su 42mm a 48mm. Patral som aj na webe peugeot nahradnych dielov, ale tam sa clovek presnej specifikacie dielu nedopatra. Niekde na nete som nasiel zmienku nahradenia ihlovych lozisk klznymi loziskami, nemate stym niekto skusenosti ? Nevie niekto aky stahovak by sa dal pouzit na vylisovanie hriadela s ramena napravy ? Dakujem za reakcie. Citovat
Dakaros Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Ahoj, rozmer nevim, ale v elitu a kelly maji opravnou sadu, která obsahuje ložisko, gufero a plech kroužel... cca 1500, takže za trojku máš obě... co jsem slyšel o kuzný vložce z bronzu, tak je to prý levnější varianta s menší životností... pokud neodejte gufero, náprava je nezničitelná... Citovat
Angelowske Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Zdravim Dnes som dalej rozoberal a ihlove loziska som nevybral tak aby isli odmerat, aspon teda tie blizsie ku kolesu (dali by sa sypat:)), tie co su dalej, som este nevybral, musim vymysliet nejaky stahovak. Ide mi o to ze som hladal podobne lozisko ihlove od SFK a nieco by tam bolo zhruba, ihlove lozisko s priblizne podobnym rozmerom a cena tak 8eur, tak to by vyslo lacnejsie ako sada a keby sa dalo bronzove puzdro, by to bolo skoro zadarmo Takze prosim, ak vie niekto presny rozmer tych ihlovych lozisk (stacia priemery) sem s nimy. Dakujem Citovat
ivanh Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Co tak skusit si ich premerat v obchode? Ze chces si overit ci ti tam pasuju.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.