rootsky Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Taky jsem to řešil a nakonec jsem si je nechal oboustranný šteft udělat...Stoupání \"vnějšího\" závitu mám 1,25 protože jsem na to sehnal o dost levnější dlouhé matice (e bay - Muteki Neo Chrome), \"vnitřní\" závit je daný těhlicí...Takže mám šteft se dvěma závity \"proti sobě\", mezi nimy s \"prázdným\" místem. Je to přesná kopie toho Sparca (nebo co v speedpro bylo), ale udělaná podle mé potřeby (vlastně podle potřeby mého auta:D Teď mi došlo že třeba sháníš jenom šteft do podložky, tak ten seženeš všude kde dělají podložky a stoupání je dané maticí, záleží jen na tobě jakou si vybereš [upravil dne 28/4/10 rootsky] Citovat
Lentilka Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 nene chci to tak jak to máš ty... závit do náboje pak místo a závit na matku... Citovat
tom406 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: Lentilka nene chci to tak jak to máš ty... závit do náboje pak místo a závit na matku... v čem to bude lepší?? oproti šroubu- pokud chceš duralové matice tak ty nevydrží 180Nm při utahování. A pokud je 5x sundáš a dotáhneš a musíš vyměnit za novou sadu. [upravil dne 29.4.2010 tom406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.