Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě se to s tou červenou líbí:) Navíc na 405 je to celkem neobvyklý a neokoukaný. Kdybch měl tu svojí potvoru bílou, nebo černou, tak by jednoznačně lišty do červena šly:)

Odesláno

jo jo..tohle není vůbec špatný nápad...taky jsem si s touhle myšlenkou pohrával asi cca rok zpět...no nakonec jsem od toho upustil neboť bych musel dát do červené i chrom linky oken

Odesláno

dík všem tak to půjde do červena! akorát nevím jak to udělat? jestli sříknout nebo jestli se dá někde sehnat nějaká folie a udělat pásky a nalepit?

Odesláno

Radši bych to udělal tou fólií - koupíš červenou i na aukru :) ...když se ti to nebude líbit, prostě to odlepíš. Nastříkat by to šlo, otázkou je, jestli by se to neloupalo.. :)

Odesláno

tak od včerejška se snažím povolit čep spodního ramena včera na autě dneska už těhlice venku a zase nic! zítra asi navařím matku a pak ještě jedině nahřát jinak už nevím co stím! proč to takhle blbě vyřešili?

Odesláno

právě nic takovýho nemám ani nikdo v okolí a nahřívat se mi to moc nechce kvůli ložisku! ten čep tam bude asi už hodně dlouho bude prorezlej fest!

Odesláno

Jo, přesně to jsem měl na mysli. tak to ti asi fakt nezbyde nic jinýho, než navařit tu matku nebo to nahřát plamenem. Ještě mě napadá jedna možnost a to ho zkusit odvrtat.

Odesláno

no zítra to zkusím takovým větším hasákem a pak tu matku a nahřátí! odvrtat asi až jako poslední možnost! to bych musel na stojanovou vrtačku ale nevím jestli budu mít tak velkej vrták! no uvidíme ale je to fakt sranda!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...