Brian Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 takovej nápad že až budou i lišty na dveřích že bych dal ty chromový pásky do červena? Citovat
Maverick Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Mě se to s tou červenou líbí Navíc na 405 je to celkem neobvyklý a neokoukaný. Kdybch měl tu svojí potvoru bílou, nebo černou, tak by jednoznačně lišty do červena šly:) Citovat
Capy Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 za mě červený jinak kdyby jsi chtěl zůstali mi doma vysouvací ostřikovače ale bez krytek i s motorem. Citovat
Feelly Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Jo červený určitě vypadá to dobře Jak psal Mi 16 je to neokoukaný a neobvyklý.. Citovat
KingSpade Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 jo jo..tohle není vůbec špatný nápad...taky jsem si s touhle myšlenkou pohrával asi cca rok zpět...no nakonec jsem od toho upustil neboť bych musel dát do červené i chrom linky oken Citovat
Brian Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 dík všem tak to půjde do červena! akorát nevím jak to udělat? jestli sříknout nebo jestli se dá někde sehnat nějaká folie a udělat pásky a nalepit? Citovat
Tom_206 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Radši bych to udělal tou fólií - koupíš červenou i na aukru ...když se ti to nebude líbit, prostě to odlepíš. Nastříkat by to šlo, otázkou je, jestli by se to neloupalo.. Citovat
Brian Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 jo o nějaké folii jsem přemýšlel že by to bylo určitě lepší! uvidim po něčem se mrknu! co třeba tohle mohlo by byt? http://www.klshop.cz/klshop/eshop/21-1-Stavebni-material/603-4-Standard/5/11552-ORASTIK-samolepici-2m-svetle-cervena-22 http://www.na-zed-tapety.cz/samolepici-tapety/jednobarevne/samolepici-folie-cervena-leskla-10-1325-ire-45c Citovat
Brian Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 tak od včerejška se snažím povolit čep spodního ramena včera na autě dneska už těhlice venku a zase nic! zítra asi navařím matku a pak ještě jedině nahřát jinak už nevím co stím! proč to takhle blbě vyřešili? Citovat
Maverick Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Najdi ty největší sikovky a musí povolit:D Já na to měl skoro metrový bestie a povolil Citovat
Brian Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 právě nic takovýho nemám ani nikdo v okolí a nahřívat se mi to moc nechce kvůli ložisku! ten čep tam bude asi už hodně dlouho bude prorezlej fest! Citovat
Brian Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 myslíš povolit to tupým sekáčem? jo je to tak měkký že sem to úplně ohlodal! Citovat
Maverick Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Jo, přesně to jsem měl na mysli. tak to ti asi fakt nezbyde nic jinýho, než navařit tu matku nebo to nahřát plamenem. Ještě mě napadá jedna možnost a to ho zkusit odvrtat. Citovat
Brian Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 no zítra to zkusím takovým větším hasákem a pak tu matku a nahřátí! odvrtat asi až jako poslední možnost! to bych musel na stojanovou vrtačku ale nevím jestli budu mít tak velkej vrták! no uvidíme ale je to fakt sranda! Citovat
crazybiker Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Uplne staci zhodit cely otoc(naboj ci jak sa mu to hovori) navarit matku z poloosy a pak to uz pojde Citovat
Brian Odesláno 13. duben 2012 Autor Odesláno 13. duben 2012 tak se zadařilo navařil sem matku ani nebyla z poloosy a hned na první záběr šel ven! děkuju všem za rady! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.