BrankoKK Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: bara Tu na tebe možná hledět budou,protože co se týče bank jsme tu ještě na stromech.A nemáš alespoň šekovku?Bylo by to mnohem jednodušší i když nevím kolik tu trvá ověření šeku.Ono zase záleží i na tom,jestli seš jejich (té banky kde budeš dělat transakci) klient nebo ne.Každopádně se na to přeptej,sám sem zvědavý jak to funguje na slovensku a dej vědět jak si dopadl ,ju? samozrejme dam vediet zialbohu nieco take nie je mozne, kontaktoval som aj svoju banku v zahranici a dostal som tu istu odpoved. [upravil dne 29/4/10 BrankoKK] Citovat
BrankoKK Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: jofo Ce\\z internet banking ano. Ja bezne prevadzam peniaze zo zahranicneho uctu na slovensky a naopak. Transakcia do 5000euro je zadara. Prevod vacsinou trva 3 prac. dni. spravia mi to v hociktorej banke nevies? alebo ak chces mohol by si pichnut mne, ale fakt len ked chces Citovat
SV 24 Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 tak se to pokusim nejak sesmolit a zalozit si ho! Kdyz by mi to neslo,tak predem dekuji Schreek !!! Citovat
BrankoKK Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 zialbohu prevod, v aky som dufal, nie je mozny, kontaktoval som aj svoju banku v zahranici a dostal som tu istu odpoved. Citovat
Schreek Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 SV 24: Mám i paypal, takže myslim, že případně nebude problém se domluvit.... Citovat
Dopiťák Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Původně zaslal: s1600 Paypal rozhodne neni otazka 5ti minut:super pokud nechces platit vic nez 1000 nebo 2000kc:myslim tak nepotrebujes ani overeni kreditni karty tudis je to opravdu na 5-10 minut cela registrece na PayPal.. Pokud chces nakupovat i nad tento limit potrebujes overit kreditku a to trva cca 3dny..jo a paypal ti na zacatku strhne 50kc a po overeni karty ti je navrati z5.. Citovat
SV 24 Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 tak dnes sem si ucet zaridil.Ted tam musim poslat penize jen nevim kolik?! To mi v emailu neprislo.kolik jste posilali? Citovat
Y2K Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Ziadne peniaze sa nikam neposielaju! Ak vravime o ebay. Ak chces, co teda myslim ze tak povediac nutnost, zriadit ucet aj na paypal tak to je ine. Do platieb do 100 USD netreba overovat kartu. Ak chces platit nad tuto sumu uz treba kartu overirt. Ano, strhne peniaze z nej, asi 50 CZK ale je blbost ze nevrati. Vrati! Pri prvom az tretok nakupe cez ebay (lepsie povedane plateni cez paypal) sa tato suma odrata od zaplatenej sumy Takze overenie v podstate nic nestoji ide len o vyskusanie ci strhanie z karty funguje. Citovat
SV 24 Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 ja myslel,ze mam vlozit nejake penize na ten paypal... Kdyz uz mam ten paypal zalozeny,tak uz muzu obchodovat a nakupovat? Citovat
Kurt Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 http://pc.poradna.net/a/view/307899-bezpecne-nakupy-pres-internet-v-zahranici-paypal Citovat
wojtěch Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 taky nakupuji na ebay a platím přes paypal ale já si vždycky přepošlu z účtu peníze na paypal účet a z toho to pak strhává. žádnou kartu nepoužívám.. Citovat
SV 24 Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 me poslali cislo uctu variab.s. a at poslu penize ale nenapsali kolik... Si pripadam uz jak blbec Citovat
Y2K Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Netreba posielat nic ked nechces. Ano samozrejme paypal sa da pouzivat aj tak ze si na ten ucet posles peniaze a strhava to odtial. Ale podla mna je lepsie zaregistrovat kartu, na paypal ucet kludne mozes mat 0,- a strha ti to z karty, teda priamo z tvojho uctu v banke Citovat
SV 24 Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 žtak to bude asi lepsi! Dekuju!!! Citovat
Dopiťák Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Původně zaslal: Y2K Ziadne peniaze sa nikam neposielaju! Ak vravime o ebay. Ak chces, co teda myslim ze tak povediac nutnost, zriadit ucet aj na paypal tak to je ine. Do platieb do 100 USD netreba overovat kartu. Ak chces platit nad tuto sumu uz treba kartu overirt. Ano, strhne peniaze z nej, asi 50 CZK ale je blbost ze nevrati. Vrati! Pri prvom az tretok nakupe cez ebay (lepsie povedane plateni cez paypal) sa tato suma odrata od zaplatenej sumy Takze overenie v podstate nic nestoji ide len o vyskusanie ci strhanie z karty funguje. Y2K ja jsem pouzil slovo navrati (vratit) ..je to presne to co si psal.. overeni kreditni karty ja sem ju udelal spatne tudis me to vzalo 100kc ale 100kc se mi na ucet i navratilo.. K paypalu:je to klasicky internetovy ucet na ktery se da butto registrovat Kreditka embosovana na interneotvy platby nebo se da u nektere banky vkladat primo na ucet paypalu(myslim ze na slovensku to funguje).. ja to mam registrovany na kreditku zda se mi to pohodlnejsi.. Citovat
Y2K Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Ahaa....sorac, tak to som zas zle videl Len doplnim taku drobnost, embosovana karta byt nemusi Citovat
Dopiťák Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 V poho A mam 2 karty jednu u ceske Obicejnou a nejde ..sic sni neco platit jde ale ne mino CR Potom mam embosku od komercky a na mi jde vse paypal ,primy platby atd... tesko rict v tomhle se moc neviznam.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.