Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bara

Tu na tebe možná hledět budou,protože co se týče bank jsme tu ještě na stromech.A nemáš alespoň šekovku?Bylo by to mnohem jednodušší i když nevím kolik tu trvá ověření šeku.Ono zase záleží i na tom,jestli seš jejich (té banky kde budeš dělat transakci) klient nebo ne.Každopádně se na to přeptej,sám sem zvědavý jak to funguje na slovensku a dej vědět jak si dopadl ,ju?

samozrejme dam vediet

zialbohu nieco take nie je mozne, kontaktoval som aj svoju banku v zahranici a dostal som tu istu odpoved.

[upravil dne 29/4/10 BrankoKK]

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Ce\\z internet banking ano. Ja bezne prevadzam peniaze zo zahranicneho uctu na slovensky a naopak. Transakcia do 5000euro je zadara. Prevod vacsinou trva 3 prac. dni.

spravia mi to v hociktorej banke nevies?

alebo ak chces mohol by si pichnut mne, ale fakt len ked chces

Odesláno
Původně zaslal: s1600

Paypal rozhodne neni otazka 5ti minut:super

pokud nechces platit vic nez 1000 nebo 2000kc:myslim tak nepotrebujes ani overeni kreditni karty tudis je to opravdu na 5-10 minut cela registrece na PayPal..

Pokud chces nakupovat i nad tento limit potrebujes overit kreditku a to trva cca 3dny..jo a paypal ti na zacatku strhne 50kc a po overeni karty ti je navrati z5..

Odesláno

Ziadne peniaze sa nikam neposielaju!

Ak vravime o ebay.

Ak chces, co teda myslim ze tak povediac nutnost, zriadit ucet aj na paypal tak to je ine.

Do platieb do 100 USD netreba overovat kartu. Ak chces platit nad tuto sumu uz treba kartu overirt. Ano, strhne peniaze z nej, asi 50 CZK ale je blbost ze nevrati.

Vrati!

Pri prvom az tretok nakupe cez ebay (lepsie povedane plateni cez paypal) sa tato suma odrata od zaplatenej sumy ;)

Takze overenie v podstate nic nestoji ide len o vyskusanie ci strhanie z karty funguje.

Odesláno

Netreba posielat nic ked nechces.

Ano samozrejme paypal sa da pouzivat aj tak ze si na ten ucet posles peniaze a strhava to odtial.

Ale podla mna je lepsie zaregistrovat kartu, na paypal ucet kludne mozes mat 0,- a strha ti to z karty, teda priamo z tvojho uctu v banke :papa

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ziadne peniaze sa nikam neposielaju!

Ak vravime o ebay.

Ak chces, co teda myslim ze tak povediac nutnost, zriadit ucet aj na paypal tak to je ine.

Do platieb do 100 USD netreba overovat kartu. Ak chces platit nad tuto sumu uz treba kartu overirt. Ano, strhne peniaze z nej, asi 50 CZK ale je blbost ze nevrati.

Vrati!

Pri prvom az tretok nakupe cez ebay (lepsie povedane plateni cez paypal) sa tato suma odrata od zaplatenej sumy ;)

Takze overenie v podstate nic nestoji ide len o vyskusanie ci strhanie z karty funguje.

Y2K ja jsem pouzil slovo navrati (vratit) ..je to presne to co si psal.. overeni kreditni karty ja sem ju udelal spatne tudis me to vzalo 100kc ale 100kc se mi na ucet i navratilo..

K paypalu:je to klasicky internetovy ucet na ktery se da butto registrovat Kreditka embosovana na interneotvy platby nebo se da u nektere banky vkladat primo na ucet paypalu(myslim ze na slovensku to funguje)..

ja to mam registrovany na kreditku zda se mi to pohodlnejsi..

Odesláno

V poho :D

A mam 2 karty jednu u ceske Obicejnou a nejde ..sic sni neco platit jde ale ne mino CR

Potom mam embosku od komercky a na mi jde vse paypal ,primy platby atd... tesko rict v tomhle se moc neviznam..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...