Fon Bobek Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Řídící jednotka není za kastlíkem, není za hodinama ve středovém paneli, není ani v zadu jak tady někteří popisují. Volal jsem do Peugeotu na servis a ti mi zdělili že má být za pojistkovou skříní u řidiče. Takže dopiju kafe a jdu se nato kouknout. Jinač sem z toho trochu zmatený protože to tady každý popisuje že to měl v jiným místě a v servisu mi trvrdili že se to nachází pouze na jednom místě.No uvidíme:) Citovat
AKCZ Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 jj i v servisu byvaji zmateni Ale aspon Ti dali dalsi nadeji hehe Citovat
Fon Bobek Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Jo jo dali mi naději a měli pravdu, jakmile sem odpojil 2 konektory tak mi to přestalo zamykat :-) Takže jdem prubnout nahodit nové drátky :-) Citovat
AKCZ Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Mozna by bylo fajn dat pro uplnost fotku mista nebo aspon krabicky.. za prve aby to byla opravdu primo ridici jednotka a ne nejake konektory ktere k ni nekam vedou od pojistkove skrine a vpripade ze tam opravdu byla tak mame 3. misto kde ji hledat (mozna 4. kdyz pripoctu cabrio) Citovat
Fon Bobek Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 jak to zjistím tak to dodám i s fotkami :-)zatím vím že to jsou konektory jestli to jde dál budu to zjištovat je to v strašně blbém místě Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 306 je v tomhle fakt vychytana, nevim jestli je to nejaky opetreni proti zlodejum , ale co rocnik to jine umisteni jednotky Citovat
Fon Bobek Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 múžu říci jedno doposud jsem spokojený se svým Lvem ale potkat toho konstruktéra nebo konstruktéry tak jim nakopu ..... ano byly to jen konektory za pijistkovou skříní, jednotka doposud nenalezena :-( Citovat
Andreww Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Tak to vypadá, že to sice nebude tvůj případ, ale kdyby zase někdo hledal. U mě to bylo na vyznačeném místě zespoda. Citovat
Andreww Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 A jednotka vypadala takhle [upravil dne 16/2/11 21:37 Andreww] Citovat
AKCZ Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Tak servisaci od Peug opet nezklamali Sry ale uz me fakt nic neprekvapi.. ale jestli dobre vidim mas r.v. 99 takze bych to tipoval opravdu za tema hodinama tak jak jsem to mel ja.. byla pridelana na 2 nebo 3 sroubkach zaspodu po demontovani stredoveho tunelu jak je radici paka a pak jsem ji vytahnul tusim skrze rozdelanej stredovej panel palubky tedy po sundani hodin Citovat
Fon Bobek Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 chlapi našel jsemtu mršku:D jakmile to dodělám podělelím se se svými poznatky;) Citovat
Tymi Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Ano aj ja som to mal tak isto ako Andreww za zadnymi sedackami.. Citovat
spike-cz Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Já ji měl tam, kde je červený obdelník. Teď tam mám univerzál. Můžeš dát tip jakej? Citovat
abio Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 nemáš ji určitě pod hodinama? Ve středovem panelu uplně dole, nejlepe se k ni dostanec když dáš prxč cely středovy tunel od řadičky a ruční brzdy pak šáhneš zespod do středoveho panelu byvá uplně zarovnaná a jsou tam dva svazky, k čemu potřebuješ ji vůbec najít? Citovat
abio Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 je chyba už jsi to našel, tak sorry za příspěvek Citovat
Mircara Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Podle příručky pro 306 Jak na to by měla být pod sedačkou řidiče. Já ji taky hledám. Koupil jsem si novej centrál a hledám teď řídící jednotku centrálu. Nevíte kde by mohla být v hatchbacku r.v.97. Citovat
olda Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Podle tý příručky jsem jí hledal tak dlouho,až jsem jí našel pod sedačkou spolujezdce,vpravo vzadu Citovat
Mircara Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 No já už ji našel taky, za zadní sedačkou vpravo. Akorát jsem zjistil, že budu muset natáhnout komplet nový vedení kabelů i s motůrkama do dveří, jelikož v autě mám 96kový konektory. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.