Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak bohužel světla na autě nejsou z \"tragického\" důvodu: nemám žárovky, resp.přibalené žárovky mají jinou patici a původní mám čiré. Tak jen ilustrační fotka alá Kujon(kdo viděl jeho popis na moje.auto tak pochopí:D)

P.s: světla jsou ve skutečnosti světlejší, viz fotka z gauče, ale v garáži je blbé světlo...

post-32199-14109615268828_thumb.jpg

[upravil dne 1/2/11 20:48 PAJA106]

Odesláno

Vypadaj super :) K těm žárovkám - jsou dva druhy. Jedny mají po obvody piny v jedný lajně (opposite) a druhý je mají v určitym úhlu (offset). Záleží na roku výroby auta, vim že sme to tehdá s tim anglánem řešili a poslal mi ty správný. Ale který z těch dvou, to už nevim :)

Odesláno

2 Jeny: ono se to tak postupně všechno vyvíjelo(ale dost disciplín na závodní úrovni). Začínal jsem na XC(žáci I, žáci II), pak FBMX, pak docela dlouho nic, pak street-trial, potom DH (kadeti,junioři,), později k tomu silnička + XC(junioři,muži do 23) a dirt-jump(MTB).

Po nástupu na VŠ a hlavně po pádu na závodech na silnici, kdy jsem celý prázdniny proležel v obvazech už jsem závodění nechal(stejně nebyl čas trénovat kvůli škole) a jezdil z kopce pro radost, občas poskákal na HT a teď poslední dobou s přítelkyní jezdíme AM. Sjezďáka jsem teď po sezoně prodal, zbyl mi pouze HT a enduro (Specialized P.3 a S Pitch Pro potuněnej).

[upravil dne 1/2/11 22:05 PAJA106]

Odesláno

2 Kujon: no, já tam mám ve světlech ty proti sobě(auto viz popis) a přibalené jsem měl ty co jsou posunuté, tak zítra budu muset zajet nakoupit a pak už tam definitivně půjdou.

Odesláno

2 mattoni 1425: Meziboří se začlo jezdit po tom, co jsem se závoděním skončil a jen tak jsem tam nebyl. Kliny myslíš Klínovec?? Tam jsem byl jednou, ale jen cestou okolo na dovolené, celou jsem nejel. Spíš jsem se pohyboval tam, kde 3DH začínalo, tzn. Turnov, Bakov, Pelechov a později jsem jezdil do bikeparků na ještědu (starý i nový), rokytnici a Špindl.

Odesláno

Tak dnes žárovky koupeny a světla na autě.

Více detailů zde:

Svití tam vše, i brzda, proto to vypadá, že se světla přebíjí.

9da66c117801410.jpg

57a204117801413.jpg

653a1b117801422.jpg

33ed17117801429.jpg

33c183117801433.jpg

P.s.: Pardon za špinavé auto, ale jaksi to teď jinak nejde :-(

[upravil dne 2/2/11 17:02 PAJA106]

Odesláno

to paja: fotky a světla krásné hned jsme si je objednal také. jeto něco neskutečného...

Klíny = http://www.kliny.cz moc se to tam nejezdí ale občas se tam něco jede ale spíš jen hobby jízdy než profi.

na klínovci sem se byl jednou podívat to je tak 10 let zpět a musím uznat že je to tam opravdu pěkně udělané teda bylo.

Meziboří jsou vlastně Doperider clan a ty taky objíždí celou republiku to ti něco asi říkat bude... www.doperider.cz

Odesláno
asi mě ukamenujete, ale mě se nelíbí, origo světla jsou podle mě mnohem hezčí :myslim:D

Nikdo tě kamenovat nebude, každej má nárok na svůj názor a udělat si svojí 106 tak jak jemu vyhovuje;)

Osobně si myslím, že záleží taky na barvě auta, pakliže ty máš vínovou, tak pa se ti může víc líbit origo osvětlení, to ti nikdo nebere. Nicméně černá s crystalama je zlá:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...