Fr3sh Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 presne to mam v planu, jen pujde niz aby pasy byli poradne...jak maji byt Citovat
MIHUL Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 jak to myslis-poradne tak jak maji byt\"?nerozumim reci tveho kmene:myslim Co sem tak videl i na zavodaku tak to maj zhruba v tehle vysce chycene do klece,a navic kdyz mas samonavijaky jako ja tak by ti ani nechodili kdyby se naklonili;) Citovat
Jeny Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 tak hlavně on je předepsanej nějakej úhel na tuty vícebodý pásy Citovat
Fr3sh Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 ja jsem koukal spatne...nebo spatne jsem to videl..i tak bych ji dal o kousek niz...aby tahly i dolu ramena...a o samonavijecim pasu nemluvim radsi Citovat
106sťák Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 Tak sem se zase dnes pustil do rozdělávaní,a už mi chybí jen to čelní sklo,nevím jak ho dostat ven kuli tomu lepidlu,servo řízení,nádrž a u tý taky nevím jak tam drží...neví někdo? Citovat
PAJA106 Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 Sklo můžeš vyříznout. Nádrž, zrovna včera jsem to zahlídl v knize Jak na to, psali o odpojení všech hadic, vyndání čerpadla a plováku a pak už jen povolit šrouby a vyndat. Ale jistý si nejsem, nevěnoval jsem tomu moc pozornosti a knížku nemám po ruce. Citovat
PAJA106 Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 Vyřezání skla se dá udělat např. takto odstrojíš plasty na vevnitř kolem skla-na A sloupkách,horní lem u okna,zrcátko,plasty v motorovém prostoru a stěrače. Pak se vezme sada,kde takokým propichovákem prostrčíš lanko skrz lepidlo. Na konce dáš držáky a ve dvou střídavým taháním objedeš okno. Doporučuji mezi přístrojovku a sklo zastrčit nějakou podložku,ideálně plastikové desky,jsou pružné a jen tak se neproříznou. Citovat
MIHUL Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Vyřezání skla se dá udělat např. takto odstrojíš plasty na vevnitř kolem skla-na A sloupkách,horní lem u okna,zrcátko,plasty v motorovém prostoru a stěrače. Pak se vezme sada,kde takokým propichovákem prostrčíš lanko skrz lepidlo. Na konce dáš držáky a ve dvou střídavým taháním objedeš okno. Doporučuji mezi přístrojovku a sklo zastrčit nějakou podložku,ideálně plastikové desky,jsou pružné a jen tak se neproříznou. To pisou v Jak na to PAJO:super Citovat
PAJA106 Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 To pisou v Jak na to PAJO:super Byť ji doma mám tak zrovna tuto kaputolu jsem nečetl,ale popsal jsem mu,jak to děláme v práci. Pak tojde ještě takovým spešl nožem. Citovat
106sťák Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 he dva nože sem tam zalomil ete je musím vyndat ale tím lankem by to mohlo jít mno,už mi chybí jen to... Citovat
106sťák Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 tak dnes sem se byl s mamy přítelem podívat na jedno auto,strarší pán se toho chce zbavit,že tomu končí technická a hlavně koupil si škodu Yeti,a hlavně že to chtěl koupit na díly,tak sem se toho chytl,normálně pojízdné auto wolksvagen vento 1.9TD,rok 94,jen za cenu přehlašení a technický...motor jak nový,čistý,udržovaný,svezl sem se v tom a je to paráda,hned mě to chytlo...auto jako celek zaplatí můj otčín a já si zaplatím jen přepis,a mám auto na další ježdění Citovat
PAJA106 Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Docela změna z vysokootáčkovýho benzínu na TD, ale ať slouží. Citovat
106sťák Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Tady jde o to,že to auto by vzal otčín na díly a já si řekl že mu dám druhou šanci že si ho zatím vemu a počkám si až bude nějaká pěkná 106,aspoň eště ušetřím...a tak nějak sem chtěl vento jak to je velký a tak Citovat
P-106! Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 nemate nekdo odkaz na naky pekny rozpery( spodni, horni) za pekny ceny ..nejlepe OMP diky:) Citovat
Ondra_S16 Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 Tady jsem něco našel;) http://speedpro.cz/rozperne-tycevzpery-tlumicu-soubor-cenou-uvedene-vozy-848kc-3958kc-p-6883.html Citovat
106sťák Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 he tak to brát nebudu ono to má i prasklé čelní sklo,to bych musel vyměnit,tak na to prdím...budu věrnej peugeotu;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.