Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2 Rick-MX: Pokud to je stejné, jako v mk1 tak vím, že u nás na vrakovišti je XSI, tak se můžu kouknout.

2 kujon106: No, v GTI to i chápu, ale v mém kočárku, když jízda po dálnici trvá trochu dýl, tak je to i fajn.

Odesláno

Jinak u mne aktuálně proběhl větší servis: konečně první celková výměna rozvodů(kolik z vás vidělo ze svého auta původní kladku a vodní pumpu:D) dále výplach chladícího a olejového okruhu=nová nemrznoucí směs, nový olej + super přísada (to je fakt název:D), seřízení ventilové vůle(normálně se to za 2 roky ani nehlo :cool:)

Teď už mi jen chybí dodělat elektriku k předním mlhovkám, dořešit reklamaci zadních světel=výměna za crystaly, dodělat teploměr oleje a moje 106 je kompletní:cool: Akorát časem mě bude čekat spojka. Btw, kolik vám v průměru vydrží?? Mám 88t km, sprinty nedělám a mám původní, tak abych věděl, kolik mám času.

Odesláno

Ahoj kluci, zase problém, dneska jsem po práci nastartovala autko (napodruhé) a rozsvítila se mi kontrolka motoru a motor jakoby na volnoběhu drnčí, nevíte co se mi tam podě*alo? moc díky, nechci hned jezdit na diagnostiku :(

Odesláno

předpokládám že od motoru, pod kapotu jsem v té zimě nekoukala :( světélka se vyhřívají doma, bohužel nemám zatím čas je nasadit

Odesláno

A nemohla bys hodit fotku aspoň mimo auto. Zajímá mne,zda jsou na vrchu chromove,nebo černé jako klasika. Pac už chromovy doplňky v exteriéru nechci. Nic to nevydrží.

Odesláno

je to klasický černý plastík, až dondu domů tak to zkusím fotnout a hodím to sem :) musím ještě juknout pod kapotu, jestli mi tam něco neruplo, mám lepené čidlo MAP tak doufám, že to neruplo :(

Odesláno

tak tady je fotečka toho světla (kvalitka trošku horší, ale snad to bude stačit), jinak jsem si potřebovala ještě někam zajet a autko zas ok - kontrolka zhasla a zas to má normální zvuk, asi jenom trucovalo :)

post-21840-14109614247791_thumb.jpg

Odesláno

Tak se musím podělit o dnešní zážitek. Byl jsem s \"ženou\" na povánočních slevách(mimochodem, vůbec nic jsme nekoupili:D) no a nějak mne to přestalo bavit a vzpomněl jsem si, že tam mají free wifinu:cool: Tak už jsem ladil Peugeot-club a nějak jsem se zapomněl, až jsem zjistil, že \"žena\" už je před krámem a čeká na mne. Pak mi bylo ještě řečeno, že jsem závislák:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...