vojta.kr Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 ale vy nechápete že jsou to pořád jen starý sroty okolo roku 98 a to vám dneska oceněj jen lidi jako jste vy... tot vše tímto se s vámy loučím Citovat
106sťák Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 musím plně souhlasit,já teda to svý koupil za 32000kč z toho sem za 2000kč prodal gumy tak teda za 30000kč no a za ten rok sem do něj nasypak něco kolem 35000kč vč eko poplatku a alu kol,ale taky ted to je 65000kč a já to dával na net za 30000kč tudíž za cenu pořizovací před rokem,ale je tam skoro vše nové,manžety,poloosy,kotouče,čepy,rozvody,chladič,zadní náprava,bože atd atd,když se mi stala ta nehoda na letišti,jak to odprdla ta poloosa na 3 kusy a převodovka a taky sem řikal že to už nechci,ale nakonec sem si to rozmyslel,když sem teď tam dal tu převodovku s delšíma kvaltama,tak si někdy jezdím na spotřebu a někdy to pekelně vytáčím a když to honím tak si řikám kurňa s takovým autem se mi to nestalo na 2-100 na 3-150 to je paráda...a hlavně tohle bych prodal pod cenou a koupím něco jiného a začnu zase od píky,v dnešní době je podle mě koupit uplně nový a je klid ale kdo má tolik peněz??? Citovat
106sťák Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 ale vy nechápete že jsou to pořád jen starý sroty okolo roku 98 a to vám dneska oceněj jen lidi jako jste vy... tot vše tímto se s vámy loučím šroty?98? a co my co máme 93? Citovat
kujon106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 No hele, ono nelze říct že od určitýho letopočtu dozadu jsou auta šroty a dopředu ne-šroty. 2 příklady za vše: První je legenda s cenou nebreč a to druhý je novodobej lowcost a downsized šrot, stavěnej na provoz max. do konce záruky a pak šroťák. [upravil dne 7.11.10 19:40 kujon106] Citovat
jiri106xs Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Vím minimálně o čtyřech GTI, odsud z klubu, které jsou od 2000 výš... a navíc o roku výroby tyhle auta fakt nejsou... Citovat
Jimmy106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 tak s tpu fabii nemuzu souhlasit, ze je to hnusny auto to jo.. ale treba ve verzi RS a nebo TSI, si myslimze to jsou naprosto vyborny auta a selkem slusnym zpracovanim... a sice mame o tridu lepsi octavii, r.v. asi 2005 (tour) ale uz nevim, ale az na alternator, oleje a naftu jsme do toho nedali nic navic..myslim ze octavie jsou dobry auta.. a myslim ze taky fakt ze VW zakazal delat luxusni vybavudo superbu protoze lidi si ho kupovali vic, nez bratra Passata ale jinak prosim jestli byste mi mohli odpovedet na muj dotaz na prodchozi strance dekuji :-) Citovat
Cardaaa Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 vojta.kr : a to se ti stalo na dálnici? Citovat
kujon106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Tak oni sice omezili výbavu v některejch autech, ale konkrétně u SuperBu je to deštník a u RS fábky xenonový světla Nehledě na to, že Škoda reagovala tak, že to deklaruje jako příplatkovou výbavu, stáhla to ze standardu, ale zároveň o to stáhla i cenu těch aut. Takže nula od nuly pojde, vlk se nažral a koza zůstala celá Fabie II je velmi ošklivý auto alias koza, který se bohužel s jedničkouvou fabkou ve kvalitě zpracování nedá srovnávat. Ani RS verze to nezachrání. Jo, ona ta 2x dopovaná 1.4 jede, ale jak dlouho vydrží? Až najede bez větších problémů a toho, abys do toho zahučel za desítky tisíc, 200k km, tak to u mě přestane bejt šrot. A k tomu dotazu - nevim, víc to specifikuj. Divný zvuk je celkem širokej pojem. Citovat
vojta.kr Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 na okresce... jinak šorty kdo to ocení jen mi řeknete kdo jen když to řeknu tahle MY nikdo jiný normalní človvek si za ty penize koupi neco pohodlenjsiho s mensi spotrebou atd... to bych se opakoval... já to řeknu asi takhle až vyřesím bydlení což je v mem připade domek na vsi tak pak budu řesit auta... ale jinak další auto co bych opravdu chtěl je réza nebo evo... ale to až tak ve 35 letech:) takže bájos Citovat
Rick-MX Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Jen takovej dotaz... čím se prosimtě živíš ? taky bych chtěl postavit baráček a koupit si EVO... ale s mým zaměstnáním se toho asi nedožiju Citovat
Cardaaa Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 tak v tom případě neházej vinu na ostatní, když po okreskách jezdíš 150:bojim kdybys nejezdil jako prase stihnul bys zareagovat včas... Citovat
peugeot09 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Ale notak boha jeho, neříkej, že někde na rovince to taky trochu nepřišlápneš... Jinak by mě taky zajímala odpověď na otázku viz Rick-MX. Buď seš chlape ještě idealista, nebo máš bohatý rodiče a nebo nevím. [upravil dne 7/11/10 21:10 peugeot09] Citovat
Rick-MX Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 To peugeot09 - takový nározy mě drželi tak v devátý třídě nebo v prváku na učňáku...to sem si vzdycky rikal jak si postavim krasnej velkej barak a koupim si lancera nebo imprezu ... zjistil sem, že si můžu leda koupit starej barak a tim se zadluzit na skoro celej zivot a pak stejne nebudu mit penize na opravy a barak by mi spadl na hlavu no a jeste do toho evo ( takový nenáročný auto, dobrý na ježdení po nákupech ve městě ) ... Citovat
Rick-MX Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 ikdyž to sem přehnal...s mojím platem by mi ani neschválily tak velkou půjčku na barák ... Citovat
peugeot09 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 To jsme na tom skoro stejně. Barák by se hodil, i s nějakou tou garáží a nějakým tím EVEM (případně i Evou ), ale kde na něj vzít a (pokud možno) nekrást? Citovat
Rick-MX Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 To bych taky rád zjistil ... založíme anketu kdo má jaký zaměstnání a uvidíme Citovat
peugeot09 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Tak o zaměstnání to ani moc není, spíš je to o tom, jak moc je ten kterej člověk šikovnej a jak dokáže omezit ostatní náklady a celkově se uskromnit. Odbouchat si svojí osmičku a jít domů dneska dokáže každej blbec. Říkám tomu \"cashflow\". Maximalizing cash income, minimalizing cash outcome. Citovat
Péťa Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Ale no tak, pěkný domek na vsi ve slušném stavu se dá pořídit levněji než byt na okraji Prahy... Citovat
Rick-MX Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 To je fakt...jenže někdy taky zjištíš, že kolikrát takovej blbec má za těch 8 hodin víc peněz jak třeba já za 18 hod. denně Citovat
vojta.kr Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Peta má recht s tím že já už pozemek mám... a evo nebo rézu až v tom případě že budu mit co žrat a střechu nad hlavou postavit barák svýma rukama není šup na krávu a už je tele ale lidi od fochu určitě vědí jak to myslím... a lidi z mestských bytůů nač vysvětlovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.