Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak taky přeji všem 106 kařum bohateho ježíška,příjemné prožití vánočních svátků,střízlivého silvestra a štastný novýrok 2013:super

Odesláno

hosi nevite nahodou rozmery sroubu uchyceni alternatoru k bloku motoru? spodni sroub my nekde vypad a na horni se nedostanu abych ho zmeril a altik se mi sundavat zrovna nechce :)

Odesláno

Tak doufám, že jste všichni přežili, když se tu nikdo neozývá :D Přeju všem do nového roku hodně km bez nehod, hodně štěstí, zdraví, zbytek už přijde sám :)

Nevíte někdo čím nejlépe přilepit deflektory? :) Koupil jsem jeté a nevím, jak moc to musí být přilepeny :D Nejraději bych použil oboustrannou lepící pásku, ale nevím, zda ji mám nalepit po celé délce, nebo jen na pár bodech. Nebo mám radši použít nějaké lepidlo? :)

Odesláno

go.play: No je to dobry k tomu, že když si pootevřeš okýnka, tak to tak šíleně nehučí. Já nemám v autě klimu, takže v létě vozím pootevřeny okýnka i na delší cesty a když jedeš 90-100 s pootevřenyma okynkama, tak se nedá ani bavit v tom autě. Já bych si to jen tak na slepo nekoupil, ale jel jsem v autě bez nich a s něma a je to rozdíl :) Kdybych měl klimu, tak si to nekoupím...

paja: díky, zkusím ještě mrknout na net na obrázky :)

Odesláno

nepřemýšlíte někdo o tom zájezdu do muzea Peugeot viz zde:http://www.peugeot-club.com/topic/70361-rt4-a-namontovanie-bluetooth/

já bych docela jel

Odesláno

No, my sme o tom s mladou taky uvažovali, ale vzhledem k tomu, že v půlce Února čekáme přírůstek, tak nám moc nepadl ani ten původní termín, ani tenhle...holt někdy v budoucku po vlastní ose:-)

Odesláno

tak mám zase problém s brzdovýma světlama, dnes to zase přestalo svítit, můžete se mi někdo podívat do serviceboxu a hodit mi sem obrázek kde je spínač? já už nevim jaký mám heslo atd .... vin VF31CNFXE52104343

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...