Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1:) Taky gratuluju kujonkovi ja budu rad az dodelam Dis a pak Bc.

2:) Lentilka: na zadku mam brembo desticky a kotouce a parada auto se nesmika pri prudkym brždění. ted shanim na predek desticky a kotouce drazky 266mm a k tomu musim nekde sehnat trmeny hadice a nevíte někdo jestli i brzdovej válec? někdo říka že jo někdo že ne že to utáhne seriový.

3:) dneska jsem se honil s olympiadou A8 3,0 TDI neujel mi do 210 ale na 220 sem se zastavil taky bez omezovače.

4:) sobotní sprinty výsledný čas na vzdálenost 350m 12,616, dovede to někdo z vás přepočítat kolik by to mohlo být na 400m?

5:) pokud sem chodí někdo ze slovenska, opět se chystáme tentokrát očervencové svátky na slovakia ring kde bude druhý závod carbonia cupu a chtěli bysme atakovat hranici 2:50:00 máme nové gumy šiřší, takže teoreticky lepší výjezdy ze zatáček a trochuuž trať známe. tak uvidíme jak to pojede.

Odesláno

kujon: :D akorát tedy s tou G60 nesouhlasim, to pojede jak kok*t

jinak já jsem dneska viděl saxo na 17\" a větší trakař jsem snad v životě neviděl:D

Odesláno

Omlouvám se za dotaz z pugy zcela nesouvisející, nicméně jsem nevěděl, do jakého jiného vlákna ho napsat. Když sme jeli se Suzuki swift gti z úspěšné technické, tak začaly na volnoběh kolísat otáčky a praskla hlavní silová pojistka, to se opakovalo i po koupi další. Netuší někdo z vás, čím by to mělo být?

Odesláno

I kdyz me ted napada, ze kamarad ma Mercedesa E220 w210 a kupoval to na 17\" s profilem 35 :D ale co se tyce pohodli, tak jsem byl mile prekvapen jak to hezky plave, zadnej kostitras :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...