Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zatmavení určitě ne. Když sem to auto přivezl, tak mělo zatmavenej zadek a bylo to vyloženě na vyližprdel. Ty folie stály za houno kvalitativně a bylo přes ně prd vidět i za bílýho dne, takže tmavit určitě nebudem :) Takhle mi to naprosto vyhovuje. ;)

Takhle to vypadalo:

48f5f5a1c672b.jpg

Odesláno
Kujone, vim ze toho asi nejsi zastance, ale nepremyslel jsi nad zatmavenim? :)

Czech111: a taky rad fotis sve prsty, vid? :D :D :P :P :P

jimmy prsty ani ne pac to fotila mlada ja sel pro kridlo h hi

post-34415-14109617446289_thumb.jpg

Odesláno

tak začnu nové vlákno, máme za sebou první start v této sezoně. jsme překvapený jak sme jeli sice jsme celkově 15tý z 20 myslím ale nemění to nic na faktu že jsme nazbírali mnoho zkušeností a jdeme vymýšlet jak dostat vzduch k brzdám. dát větší brzdy a na zadek kratší tlumiče. nevíte kde koupím racingovou brzdovou kapalinu?

Odesláno

to vím to už jsem tady koukal na prestavbu na vetsi brzdy koukam z čeho se dají použit a pakse pujdou poohlednout po nejakych brembo max nebo zimmermany drazkovy ci vrtany a k tomu desticky nejaky ferodo ds2500 jsem nekde vycetl nebo mi nekdo radil a prave nevim kde sehnat brzdovku a jakou.

Odesláno

tak jsem se rozhodl,ze si pomalu budu odkladat prachy a pres zimu koupim znovu GTi :D,sice opravuju dum,ale musim ho met zpet,penize se najdou,proste me chybi :myslim

Odesláno

:D :D :D

takže do třetice všeho dobrého nebude... Lentilku postavim do garáže přikryju plachtou a až budu mět dobrou práci v UK tak si pro ni zaletím a dovezu si ji tam :) ale prodávat teda ne abych ji pak někde zase naháněl :)

Odesláno

jan07: spravny pristup.. :):D :D ale nebylo by lepsi ji koupit az po zime? teda samozrejme pokud nenajdes drive nejakou nabidku na super kauf... protoze stejne s ni v zime nebudes jezdit.. nebo ne? :)

Odesláno

Hodím to i sem, jelikož každý inzerci určitě nečte. :)

Hledám další přírůstek do rodiny.

106

motor 1.4 55kW

r.v. 2001-2003

najeto do 120000

na barvě nezáleží, pouze série

:papa

Odesláno

aktuálně se musím \"pochlubit\" dneska jsem si vyčistila a naleštila celý kočár a konečně jsem se dokopala k nalepení klubových samolepek.... teď už mě nepřehlídne vůbec nikdo :D

post-21840-14109617586174_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...