Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak hotovo uz mi dosel peniz, auto v kupe jen za motor skoro 15 tisic uf . Rekordne - za 10 dni 35 tisic a z tohoo 31 do auta a uz na to..... ale jezdi jako nove i ten zvucek hmm

Odesláno

jsou to speedline sl201 z pugu 205 gti 1,6:) Do barvy nevim jestli půjdou, spíš bude jenom nějakej proužek.

Ale napřed musim sehnat nějakýho soustružníka a trochu je po obvodu líznout:)

Odesláno

tak ja aktualne opet nejezdim. v sobotu sem nandal podlozky na kola a v nedeli se mi podarilo vytrhnout z predniho leveho kola zavit na 2 sroubech takze podlozky dolu novy naboj a pojede se snad dal ted cekam na naboj. ale vypadalo to pekne musim koupit delsi srouby.

post-34599-14109617161874_thumb.jpg

Odesláno

tak od včera se mění na autě komplet náboje a ložiska kol a kolečka ABS takže jsem přitom vzadu nechal vyměnit také brzdové destičky a kotouče a ode dneška mě zezadu jistí a brzdí firma Brembo provedení Max drážkované

Odesláno

tak kluci, po kratsi odmlce mi prisel dalsi problem :( rano jsem normalne odjel do prace a po praci mi nesviti kontrolky oleje, chl. kapaliny ani stav paliva.. zatim jsem koukal na pojistky a vsechny byly oukej.. :( nevi nekdo prosim cim by to mohlo byt?

Odesláno

no popravde jsem si s nima hral, protoze jsem tady nekde cetl, ze kdyz se nejaky konektor vypoji, tak se rozsviti kontrolka chlazeni a pusti se vetrak.. tak jsem postupne vsechno poodpojoval, ale pak zase zapojil a vse slo v pohode..

Odesláno

Jimmy106: je pravda že penez jsem do toho uz nastrkal docela dost. ale zase na druhou stranu kdyz to vezmu tak na vsechno byly aspon nejaky slevy takze se to da.

Kujon106: ano ano jsou to přesně ony destičky a kotouče s takovýma pěknýma vyfrezovanyma drazkama vypadaji pekne skoda ze sem nenasel stejne kotouce i na predek tam jezdim na ATE POWER DISC.

Odesláno
tak od včera se mění na autě komplet náboje a ložiska kol a kolečka ABS takže jsem přitom vzadu nechal vyměnit také brzdové destičky a kotouče a ode dneška mě zezadu jistí a brzdí firma Brembo provedení Max drážkované

to už brembo začalo vyrábět brembo nax i na nechlazené kotouče dozadu, čili 247mm šířka 8mm:myslimˇhoď mi prosímtě odkaz, já mám vepředu brembo max a vzdadu obyčejný bremba, protože před 2 lety se ještě nedělaly.....

jinak pokud máš 247 vepředu tak ty brembo dělá určitě ;)

http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=3N0QOfRe61gNJGok&zmm=v2f4h4w2u203e4w253q2c4n4i584p5&windowid=0&

[upravil dne 12.5.2011 07:56 vinorak]

Odesláno

vinorak: je možné že je brembo dělá ale že je normální druhovýrobní obchod jako např elit nebo kelly a tak neumí prodávat. zatím jsem koupil jen zadek protože dopředu jsem před časem kupoval ATE powery. nevm jestli se dělá 247mm dozadu ale určitě nechlazený brembo max tam mám.odkaz je: http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?B=0&ActiveNr=08.5334.75&TypNr=5623&NodeId=100032 a zrovna elit ty predni kotouce v provedení MAX neumí...teda aspon ne katalog.

Odesláno

tak to je teda fakt novinka, předloni ještě nebyly ani v origo brembo katalogu, ještě že jsou na 106 a 205 stejný :D Tak to je du co nejdřív koupit :super

jinak reď sem na to koukal a 106 s16 má stejný kotouče jako 205 gti 88 nebo 94kW, a ty se v Brembo max dělají, viz můj odkaz na mjauto ;)

Odesláno

nj ale když já mám třeba u elitu slevy takže naco budu kupovat brembo max když můžu mít jiný třeba zimmermany se slevou a drážkový a děrovaný budou taky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...