Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, tak už mi kámoš konečně dovezl stříšku na dveře kufru. :) Ale nějak bych se nejraději vyvaroval vrtání 5 dír do dveří. Myslíte / z vlastní zkušenosti víte, jestli by to stačilo nalepit nějakým lepidlem? Udrželo by to? Popřípadně jakým... Děkuji za radu ;)

Odesláno
Jo, tak 6 kil, to už je úlovek, gratulace :) Já nasbíral v přepočtu tak možná slabý kilo :(:)

No byl by to ulovek, dokud si clovek nepripusti ze to bylo 600 ale v lirach :-D

Odesláno

Liry byly v Italii a na Malte.. ;) jinak u me aktualne tak, ze uz vim co udelam s kolama.. :D obrousim je smirkem, odmastim a nastrikam na bilo.. :P :P jedno uz mam zatim z poloviny udelany.. ale je to vetsi drina nez jsem si myslel.. :(:D :D :D

Odesláno

Tam se jedná asi hlavně o to, že tam byl šílený poměr pro převod: 1000 lir = cca 20 Kč. Takže těch 600 lir bylo něco přes 10 korun. A v itálii pak blbá zmrzlina stála třeba 8 000:D

Odesláno

jj treba jako v Top Gearu, jak jim dali tusim ze 15 milionu a poslali je nekam do ciny, at si koupi motorove vozidlo, tak se smali ze v pohode a nakonec meli problem sehnat motorky.. :D

Odesláno

Jo hoši, tak to asi neznáte inflaci v Zimbabwe :)

n1120737524_30204316_481187.jpg

Bankovka s hodnotou sto bilionů dolarů ze Zimbabwe. Hyperinflace v Zimbabwe dosáhla 41,900,000,000,000,000,000 procent.

Bankovka je pravá, se všemi bezpečnostními prvky. Tištěna byla v Německu a její platnost skončila 2.2.2009. Bankovky byly v oběhu pouze 17 dní.

Bankovka sto bilionů dolarů historicky nejvyšší nominální hodnotu ze všech doposud vydaných bankovek na světě. Pravděpodobně se brzy stane sběratelským unikátem, protože krátce po jejím vydání došlo k denominaci zimbabwského dolaru. Denominace znamenala vymazání dvanácti nul u nově vydávaných bankovek.

Odesláno
Jo hoši, tak to asi neznáte inflaci v Zimbabwe :)

n1120737524_30204316_481187.jpg

Bankovka s hodnotou sto bilionů dolarů ze Zimbabwe. Hyperinflace v Zimbabwe dosáhla 41,900,000,000,000,000,000 procent.

Bankovka je pravá, se všemi bezpečnostními prvky. Tištěna byla v Německu a její platnost skončila 2.2.2009. Bankovky byly v oběhu pouze 17 dní.

Bankovka sto bilionů dolarů historicky nejvyšší nominální hodnotu ze všech doposud vydaných bankovek na světě. Pravděpodobně se brzy stane sběratelským unikátem, protože krátce po jejím vydání došlo k denominaci zimbabwského dolaru. Denominace znamenala vymazání dvanácti nul u nově vydávaných bankovek.

to jsi taky našel v autě? :D

Odesláno

Aktuálně jsem dneska dokončil první část svýho kostýmu na šibřinky. Schválně kdo pozná zač půjdu :D

188701_1838064682220_1558610982_1832655_1713333_n.jpg

Nechci tu akci vidět :) Musim pořídit nějaký brčko, abych mohl nasávat i přes helmu :)

Odesláno

nevíte nekdo prosim o nejakem dobrem pripravku, ktery by mi spolehlive odstranil takovou tu penovou oboustrannou lepici pasku?? jak jsem oddelal ty bocni listy, tak tam samozrejme zustala.. ale ze to pujde dolu tak slozite, to jsem necekal.. uz jsem zkusil redidlo 6001 -> nic, pak mi nejaka pani v Hornbachu poradila nejaky odstranovac nalepek -> taky nic.... fakt uz nevim...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...