kujon106 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Včera sem opět koukal na videjka o mym neoblíbenějšim autě a narazil na tohle Kdyby to někoho zajímalo, tak to je McLaren F1, vyrobeno přesně 100ks (75 normál, 25 závodních). Je to 16let starý auto, první který je vyrobený z carbonovejch vláken, má !nepřeplňovanej! 6.0 V12 BMW M motor (prý chystáno pro tehdejší M8, která se nikdy nevyráběla) se 627hp. Na 1/4 míle to ukáže Veyronu (4 turba, 16 válců, 1001hp) s přehledem . Cena novýho auta byla tehdá něco okolo 650-700 000 liber (90.léta). Dneska má to auto cenu, jak zaznělo v aukci, 2300 000 liber, dle aktuálního kurzu tedy 65 161 300 CZK :-) Citovat
kujon106 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Jo a dlouho to drželo rychlostí rekord UK, kdy mu naměřili 391km/h Citovat
Jimmy106 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 cus.. zase potrebuju radu dneska jsem klukum ukazoval motor.. mam ho totiz druhy nejmensi ze vsech a kdyz jsme tak koukali tak to najednou chciplo.. tak jsem znova nastartoval a chciplo to asi po 3vterinach... pak jak se to zahralo tak to bylo v klidu.. je to krokovy motorek? popripade kde ho najdu a jestli pomuze jeho vycisteni nebo tak a jestli to zvladnu doma s temer zadnym naradim a hlvne kde ho najdu.. nejlip fotka... Citovat
mattoni1425 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 ten vylet by byl bezvadnej, s kamosem sme na to koukali pred vanocema ze bysme se jeli projet kdybysme oba sehnali auta ja ho sehnal kamos zatim shani behem te doby si kamosovo kamos koupil taky gti takze uz sme dva minimalne kdo by jeli a jesli se podari tak bysme jeli 3 gti/S16. uvidime co sezeneme pro kamose. ted se na nemcich objevilo gti ktery se tam prodavalo dva tydny zpet a bylo za 1850eček. nyní ho maník rodává za 2999e. docela poser no. ale je pravda že ten první ho prodával hodně pod cenou... Citovat
kujon106 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Tak já si teďka aktuálně vytvořil startovací kabely, neb po mojí minulý záchranný akci (cca 4 týdny zpět, bratránek uvízlej na D1 ve stoupacím pruhu bez nafty + s vybitou baterkou) jsem seznal, že jsou fakt potřeba Citovat
Jeny Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 jimmy: tak to byl asi docela trapas, ne? Asi jako já, když jsem ukazoval jak jede garros a při tom jsem rozdrtil spojku:D kujon: Mclaren byl, je a bude super. Veyron mi nic neříká, z nových supersportů se mi nejvíc asi líbí Zonda f, ale jenom exteriér, ve vnitř je to ugly, ale stejně jí mít... Citovat
Jimmy106 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 jn... vsichni se mi zacali smat a ptali se jestli to takhle ma delat a kdyz to chciplo podruhy tak se valeli po zemi.. nikdo nevite jestli je to tim krokacem? Citovat
go.play Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 tak tlaky jsou změřený, na dvou válcích něco kolem 8 a dva maj 10 Citovat
go.play Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 už jsem objednal sadu kroužků, ta vyjde na 2400 Kč Citovat
PAJA106 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 A seš si jistý,že to není ventilama?? Citovat
Lentilka Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 už jsem objednal sadu kroužků, ta vyjde na 2400 Kč tak to je supr... jen já budu bez kloboučků...:/ : Citovat
Jimmy106 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 s motorkem volnobehu na me uspesne serou.. tak se chci zeptat, jakou barvu techto koberecku bych si mel dat do auta... cernou nechci tak me napadlo, bud cervenou aby to ladilo s kobercem a nebo tu bezovou, aby to ladilo se sedackama... nebo oboji a mam si to menit podle nalady? ja se fakt nemuzu rozhodnout.. a nebo na tehle strance je i konfigurator.. tak ze by bezova barva a cervene obsiti?? [upravil dne 9/3/11 14:36 Jimmy106] Citovat
$ Torrez $ Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 tak u mě aktuálně podvozek sešroubovanej na max neni to psaných -65,ale něco přes 70.Na těch 14kách 195/45 to celkem leží .Snad budu mít čas to co nejdřív vyfotit.Pak jsem pořídil nové koberečky.V nejbližší době budou new přední světla a torzka se přesadí ještě o něco dolu.Jinak jsou sundány pruhy:fnuk.Už byly dost šíslý a hlavně přichází další evoluce .Plánů je dost Citovat
PetrRS Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 s motorkem volnobehu na me uspesne serou.. tak se chci zeptat, jakou barvu techto koberecku bych si mel dat do auta... cernou nechci tak me napadlo, bud cervenou aby to ladilo s kobercem a nebo tu bezovou, aby to ladilo se sedackama... nebo oboji a mam si to menit podle nalady? ja se fakt nemuzu rozhodnout.. a nebo na tehle strance je i konfigurator.. tak ze by bezova barva a cervene obsiti?? [upravil dne 9/3/11 14:36 Jimmy106] vem si oboje :-P Citovat
Jimmy106 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 jj vezmu oboje a pak jeste na tom konfiguratoru vezmu cerveny s bezovym obsitim a bezovy s cervenym obsitim.. a kazdy tyden si tam dam jine, ne? nee ale asi si vezmu cerveny koberecek s cervenym obsitim.. :-) diky tomu obsiti to zvyrazni jednak sedacky a taky i ten samotny koberecek.. protoze cervena na cervene.... Citovat
mattoni1425 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 tak u mě je aktuální to že jsem byl včera v praze pro díly svody, spojka, kratky razeni a spolu s kamosem sme byly na chipu a po sjezdu z D8 u lovosic smer most na me zezadu zacal kamos blikat tak sme zastavili u zastavky a nez sem vystoupil tak pod autem flek olejový takže telefonát kamosovi s platakem a nez dorazil tak louze od kola ke kolu olej je čirej tekže asi převodový uvidíme. tak jsem nepojizdnej a to jsem se tak tesil ze se svezu pekne na autodromu pristi sobotu. dal mam objednany podvozek koni stavitelna tuhost a snizeny o 35mm to me bude stacit. koupil jsem kola objednany pneu tak ted uz jen zjistit co odeslo a kolik bude stat oprava a sehnat kdyztak nove dily tak snad to neni skrin nebo motor. az stahnu fotky z mobilu tak je nahodim jak ted jezdim. nalepeny na carravelu a ne a ne ji predjet a jinak to mam vysoky ted jak krava... Citovat
go.play Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 koukám, že tě to auto už stálo docela dost peněz Citovat
mattoni1425 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 ne nadarmo je p106 na žebříčku spolehlivosti na chvostu skupiny ne-li na jejím úplném konci. ale to nevadí jednou dojde do stadia kdy už do něj nebude potřeba narvat ani korunu. snad někdy bude tak dokonalej. jinak přidám scan z brzdy, a ten mě opravdu potěšil, jen škoda že teď je ten neskuteččný počet koní mrtvej a bez potenciálu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.