Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

umel by mi nekdo poradit jak tohleto opravit? jinak nez svarovanim to asi nepujde co... spis mi jde o to, jestli to vubec pujde, protoze mi prijde, ze ten plech te kastle je dost tenkej... :( a ja mam sedacku jak houpaci kreslo, kdyz drzi na 3 sroubech.. :( jako moje kolo.. :D :D :D

Odesláno

jako pri nudnych dlouhych cestach, nebo kdyz stojim na krizovatce, tak jsem si na tozvykl a porad se houpu jak v houpacim kresle :D :D ale kdyz si chci trochu zajezdit svizneji, tak tam litam jak debil... takze jedina navarit... ale pujde to dost na hovno, protoze je k tomu fakt nulovy pristup... :( tak jsem spis zveavej jestli to vubec pujde....

Odesláno

myslis jo?? :( je k tomu fakt uplne naprd pristup... predtim ta sedeacka byla pridelana tak, ze z druhe strany, (zespoda) byl ten sroub uchyceny jeste matkou... tak to drzelo... a pak kdyz jsem tam daval ty svetly sedacky od Kuby, tak ta matka spadla nekam do kastle, a pokud nepropadla nejakou zrezlou dirou, tak ji tam vozim jeste ted.. :D a zezhora neni k tomu pristup, abych ten plech pridrzel u te kastle aby se to dobre svarilo.. no nevim...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...