Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nooo kdyby se to trošku upravilo:D převrtalo,přebrousilo,sem tam něco uřezalo :D a udělaly se z toho uplně jiný světla :D tak pak by to tak z dálky nejmín 100 metrů mohlo vypadat jako super světla!:D:D:D:D

Odesláno

když vyměníš světla :-) tak možná :-D prej... mě osobne se nelibi ani terminatorovy :-D tak se ti zužil výběr :-D

[upravil dne 17.2.2011 18:42 Welis]

Odesláno

Jako sraz určitě ano. Rád přijedu, pokud to jen trochu bude možné, rád poznám lidi odsud i v reálu, rád vypomůžu, ale organizovat to nebudu. Od toho minulého fiaska sem se zařekl :-) Kačka něco tehdá onehdá plánovala v těch Hoškovicích na letišti (doufám že to nebyly Hoštice :D ), tak byste organizátorsky mohli spojit síly.

Btw - kdyby byl zájem, tak dovezu z moravy něco peprnějšího na noční extempore. Mám tady zdroj na úplně luxusní slivovice, třešňovice, višňovice, atd. Je to síla ;)

Odesláno

jak jsem to četl a narazil jsem na peprnější noční extempore, tak jsem myslel hned na nějaký nezbedný školačky a ona z toho nakonec vylezla slivovice :D:D:D a tu já nerad, jen k ní přičichnu a dělá se mi mdlo :D Tak já to s Káčou zkusim nějak domluvit, já jsem od přírody organizační typ :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...