Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
j jje to paráda,jinak sry že sme se nějak nezdželi pokecat,my ještě chtěli na tu tržnici u kolína a oni tam nebyli:(

jinak koberec vypadá v tom dobře...;)

no v pohode, jako ja tam byl s mamo vid, takze jsem se taky nemohl nejak dlouho vykecavat.. akorat bych pak poslouchal buh vi jak dlouho nejaky kecy.. :D :D ale tak tesim se az bude nejakej sraz.. :-) chtel bych uz konecne na nejaky jet a se vsema poradne pokecat.. :P

Odesláno

jj plechy by se mi libily, jenomze mam jenom 3 diry.. a uy jsem se tu kdysi ptal a bylo mi receno ze prestavba na 4 diry by se nevyplatila.... :-( a hodne i xsi lemy.. :P a vydrhnout by potreboval no.. ale tak jako nemam zaplaceny povinny ruceni, tak se mi nechce do mycky.. za nehodu nebo za pokutu mi to nestoji... a ani hadice nam pred barak nedosahne.. a litat tam s kyblikama vody je taky peknej voser... :( ale jak to zaplatim tak pujde do mycky a kdyz bude pak na nejakou delsi dobu hezky tak na nej dam zase i lestenku.. :-)

[upravil dne 13/2/11 20:43 Jimmy106]

Odesláno

Človeče, kolik vody na to potřebuješ?? Mě stačí kýbl s vodou a šampónem a pak na spláchnutí stačí 2 konve. Sice podběhy a spodek se tím nespláchne, ale aspoň vršek je čistý.

Odesláno

Jako kolik potrebuju nevim, protoze jsem to takhle jeste nemyl... ale vim ze kdyz jsem touto kyblikovou metodou myl kolo (zejmena v zime, kdy mame hadici od vody odpojenou aby to nezmrzlo) tak jsem to myl sice dukladne ale spotreboval jsem treba i 4 petilitrove kybliky.. nesnasim totiz kdyz neco myju spinavou vodou... a konev doma nemame :-D

Odesláno
tak já aktuálně sem si byl pro auto,sic to není 106,ale 406 1.9TD,he za 20000kč:D

pak přiložím fota,jel sem stím domů a spokojenost je veliká:D

Tak už ať tu jsou fota, chci se kouknout :D

Odesláno

jj tomu asi nikdo neuvěří,ale v tom autě je prý 300000kč i s cenou auta,dával druhej motor,najeto to má 190tis-přetěsněný,rozvody,olej,nové tlumiče,výfuk od motoru po tlumič,a mnoho dalšího,auto pánovi stálo pul roku na zahradě,tak mi o tom řekl táta a tak sem se jel podívat,jen sem tam dal svoji baterku-chytlo to hned,na diesla to je parádně tichý,řazení je ok,a já se ptal proč to dává pryč,jeho žena má focus combi,a on oktávku kombi,je to ředitel kauflandu,a že na tohle nemá čas,je jen propadlá stk,tu mi udělá otčín,a je to,lak je jako nový,žádná rez.

jinak vím že sem mluvil o 106sce,ale tohle sem vzal bez váhání,106tky sem měl už 3 a chce to změnu:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...