Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

me se libi ta zelena 1.4 za tech 550 :D ma hezkou cenovku ale mozna zadni naprava na tom asi nebude nejli, nebo se pletu? prijde mi to palonko nakloneny uz... jinak tim ze je auti z Holandska bych videl celkem jako plus... vzhledem k tomu ze tam jezdim uz nejaky ten patek, tak vim jak tam maji perfektni cesty, na diru neni mozny narazit a retardery tam jsou reseny formou takovych bouli jakoby, takze podvozek a tlumice by mohly byt v pohode+ bez rzi protoze jim tam moc nesnezi... aspon jsem si nikdy tam zrezlyho auta jeste nevsiml..

[upravil dne 27/1/11 00:01 Jimmy106]

Odesláno

pro cokoliv dojedu dovezu :D por kohokoliv

Kujon: ta druha 1.3 rally na scoutu uz je ta strasne moc dlouhooo

ta druha 1.4 je hroznej vrak

ta treti 1.4 to nekdo koupil a zase prodava

nasli by se lepsi bych rekl :)

Odesláno
Ta mk1 má ty nejlepší kola na světě :D :D Ne, vážně - vypadá super, cenovka jde, myslim si že by se na 29-30 nechal ukecat :-) Chce to tam zajet, povozit se a případně odjet :)

kurna a já kde sem ty kola viděl z toho xsi a ty je vlastně máš:D

Odesláno

garrose s1 jsem měl a byl úplně super, akorát je to ještě jednobod.

A převod počítej tak 5000 + eko, takže si myslim, že se to nevyplatí

Odesláno

Stačí ti nějaký dobrý známý, když jsem kupovala pežotka, tak mi známá z přepisu říkala, že je běžné, aby se auto přepsalo na někoho se ZTP a ani ne po minutě zase na někoho jiného. Cituji: Každý má svého ZTPáka.

Jen já byla tak blbá, že jsem si ZTPáka nesehnala a cvakla za přepis 3000 + 800 + 200 za kontrolu čísílek na vozítku. Mohlo mě to stát o 3000 míň.

Odesláno

106sťák> Musíš si stanovit priority. Co je lepší - nacpat do chřtánu státu za nesmyslnou EKO daň až 10000kč za nic, nebo poprosit dědu (strejdu) o hodinku času a za ušetřený peníze mu třeba koupit novou telku (zuby, rádio, hůl, večeři, kaktus, počítač - doplň co je ti nejbližší :) ) + sobě plnou nádrž a bejt na obou stranách spokojen? :-)

Poctivost samozřejmě, ale s rozumem.

Odesláno
Majda: co prosim znamena kontrola cisilek na vozitku?? jak dukladne se to kontroluje? ja jenom ze mam predelanej vin.. a nesmi na to prijit..

to je evidenční kontrola,kouknou ti na kola a motor a na vinko esli to sedí

orravdu mě koukali i na kola to sem nečekal:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...