Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jak to myslis-poradne tak jak maji byt\"?nerozumim reci tveho kmene:myslim

Co sem tak videl i na zavodaku tak to maj zhruba v tehle vysce chycene do klece,a navic kdyz mas samonavijaky jako ja tak by ti ani nechodili kdyby se naklonili;)

Odesláno

ja jsem koukal spatne...nebo spatne jsem to videl..i tak bych ji dal o kousek niz...aby tahly i dolu ramena...a o samonavijecim pasu nemluvim radsi :D

Odesláno

Tak sem se zase dnes pustil do rozdělávaní,a už mi chybí jen to čelní sklo,nevím jak ho dostat ven kuli tomu lepidlu,servo řízení,nádrž a u tý taky nevím jak tam drží...neví někdo?

Odesláno

Sklo můžeš vyříznout. Nádrž, zrovna včera jsem to zahlídl v knize Jak na to, psali o odpojení všech hadic, vyndání čerpadla a plováku a pak už jen povolit šrouby a vyndat. Ale jistý si nejsem, nevěnoval jsem tomu moc pozornosti a knížku nemám po ruce.

Odesláno

Vyřezání skla se dá udělat např. takto odstrojíš plasty na vevnitř kolem skla-na A sloupkách,horní lem u okna,zrcátko,plasty v motorovém prostoru a stěrače. Pak se vezme sada,kde takokým propichovákem prostrčíš lanko skrz lepidlo. Na konce dáš držáky a ve dvou střídavým taháním objedeš okno. Doporučuji mezi přístrojovku a sklo zastrčit nějakou podložku,ideálně plastikové desky,jsou pružné a jen tak se neproříznou.

Odesláno
Vyřezání skla se dá udělat např. takto odstrojíš plasty na vevnitř kolem skla-na A sloupkách,horní lem u okna,zrcátko,plasty v motorovém prostoru a stěrače. Pak se vezme sada,kde takokým propichovákem prostrčíš lanko skrz lepidlo. Na konce dáš držáky a ve dvou střídavým taháním objedeš okno. Doporučuji mezi přístrojovku a sklo zastrčit nějakou podložku,ideálně plastikové desky,jsou pružné a jen tak se neproříznou.

To pisou v Jak na to PAJO:super

Odesláno
To pisou v Jak na to PAJO:super

Byť ji doma mám tak zrovna tuto kaputolu jsem nečetl,ale popsal jsem mu,jak to děláme v práci. Pak tojde ještě takovým spešl nožem.

Odesláno

tak dnes sem se byl s mamy přítelem podívat na jedno auto,strarší pán se toho chce zbavit,že tomu končí technická a hlavně koupil si škodu Yeti,a hlavně že to chtěl koupit na díly,tak sem se toho chytl,normálně pojízdné auto wolksvagen vento 1.9TD,rok 94,jen za cenu přehlašení a technický...motor jak nový,čistý,udržovaný,svezl sem se v tom a je to paráda,hned mě to chytlo...auto jako celek zaplatí můj otčín a já si zaplatím jen přepis,a mám auto na další ježdění;)

Odesláno

Tady jde o to,že to auto by vzal otčín na díly a já si řekl že mu dám druhou šanci že si ho zatím vemu a počkám si až bude nějaká pěkná 106,aspoň eště ušetřím...a tak nějak sem chtěl vento jak to je velký a tak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...